Статьи и новости

Common Mööbliäri diivan Ode tõestab, et ka modernne võib olla mugav

Elegantne detailikäsitlus ning modernne vorm on väärtused, mis võtavad hästi kokku diivani Ode olemuse. Pealtnäha lihtne diivan peidab endas aga olulist mugavusfaktorit edasi-tagasi liikuvate seljatugede ja reguleeritavate käetugede näol. Nii saab igaüks omale sobiva asendi leida, et end mõnusalt televiisori ette seada.

 Источник: common.ee

Источник: common.ee

Ode diivanid on saadaval kahes variandis: nurgaga diivan ning klassikaline 2-kohaline - neile pakub lisavõimalusi eraldiseisev tumba. Diivanite põhikangas on kvaliteetne ja efektne A-kategooria mööblikangas Milton, millel on 16 erinevat värvitooni. Kangavalik on kaupluses aga palju suurem ega piirdu vaid Milton kangaga. Huvi ja soovi korral tasub pöörduda Common Mööbliäri klienditeeniduse poole, et leida endale sobivaim materjal ja toon.

Ode diivani karkass on valmistatud täispuidust ja kasevineerist, pehmuse tagavad metallist sik-sak vedrud ning kõrgema klassi HR poroloon.
Hoolikalt valitud mehhanismid ja materjalid ning põhjalik viimistlus on diivanist teinud tõelise pärli, mille vastupidavusele võib kindel olla ka aastate pärast.

 Источник: common.ee

Источник: common.ee

Common Mööbliäri kaubamärgi all valminud diivanid on personaalsed, mugavad ja vastupidavad. Ettevõtte tootmistiim omab varsti juba 10-aastast töökogemust ning on spetsialiseerunud just pehme mööbli tootmisele.

Kui otsid diivanit, mis on ühtlasi pilkupüüdev ning praktiline, siis on Ode diivan just ainuõige valik. Tule tutvu diivaniga Common Mööbliäri kaupluses Tööstuse tee 8, Tõrvandi või külasta ettevõtet ka 12.-14. oktoobril Tartus messil Ehitus ja Sisustus.

Diivanid on leitavad ka e-poes www.common.ee.

Опубликовано: 20.09.2017

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Новые жилые кварталы на месте несимпатичных старых районов? Просторные квартиры-лофты вместо тесных квартир с низкими потолками? Light Concept предлагает вашему вниманию идею для оформления современных квартир.

смотреть ещё