Статьи и новости

Kõik vajalik sauna ja vannitoa sisustamiseks Sisustus E Kaubamajast

Juba üle 15 aasta on tartlased ja Lõuna-Eesti elanikud leidnud laia valiku sisustustooteid just Lõuna-Eesti suurimast sisustuskeskusest Sisustus E Kaubamaja, kuhu on kokku koondunud 29 erinevat oma ala parimat teenusepakkujat ja salongi.

Iga koduomanik soovib, et tema vannituba oleks nii ilus kui ka kindlasti ka praktiline. Seekord on erinevad keskuse salongid toonud välja, mida põnevat leidub nende tootevalikus vannituppa, sauna kui ka sauna eesruumi. Juttu tuleb nii sisustuselementidest, vastupidavast mööblist, sobivast valgustusest kui ka kvaliteetsetest vannidest.

BALTECO

Otsides kohta, kus leida kõik vajalik vannitoa sisustamiseks, siis kindlasti tasub külastada Balteco salongi, sest seal leiavad kõik oma soovi järgi midagi sobivat. Valikus on vannid, dušid, aurusaunad, valamud, mööbel, lisatarvikud ja isegi minibasseinid.

Täiuslikus vannitoas on võimalik tunda kõige suuremat rõõmu iseendaga veedetud ajast. Samas on vannituba pragmaatiline ruum, milles võiks olla ühendatud disaini harmoonia ja sisustuse funktsionaalsus – sellest lähtuvalt on Balteco loonud vannitoakollektsioonid Integra, Nordic, Ruhe, Soul ja Metropolitan, mis pakuvad uudseid isikupäraseid sisustuslahendusi.

Uuri täpsemalt Balteco kodulehelt. Lisaks on Baltecol käimas ka kampaania, mille raames on paljud erilahendused ja tooted -20%. Kampaania kestab kuni 31.10.17.

 Источник: balteco.com

Источник: balteco.com

 Источник: balteco.com

Источник: balteco.com

 Источник: balteco.com

Источник: balteco.com

SAUNAPOOD

Sisustus E Kaubamajas juba aastaid tegutsenud Saunapood pakub saunakaupu igale maitsele ja tarbijale.

Poest leiab sauna sisustamiseks ja ehitamiseks nii seina- kui lavamaterjali ning vajadusel ka valmis lavakomplekte. Veel sellele leidub poes hulganisti puidust pinke, nagisid, istumisaluseid, aroome, kibusid, vihtasid ja kõike muud, mis saunaskäimise tõeliselt nauditavaks teeb. Otsides kingiideed saunasõbrale, leiad tootevalikust väga palju erinevaid vahvate ütlemistega lauselaudu, saunamütse ja populaarsust koguvad kunstvihtasid.

www.saunapood.com

 Источник: saunapood.com

Источник: saunapood.com

ROOSIMARI

Roosimari salong soovitab niisketesse ruumidesse - vannitubadesse ja sauna eesruumidesse - erinevaid vaipu.

Ekelundi tehases Rootsis toodetakse nii puuvillaseid kui ka plastikust vaipu, mis on libisemiskindlad ja ülimalt kergesti hooldatavad. Uuri täpsemalt siit ja siit.

Soovitame pingu peale visata ka Austria Tisca tehase väga vastupidavatele sisalvaipadele, mis on on käsitsikootud ja saadaval laiustega 50 - 600cm ning mistahes pikkusega. Lisaks tavalistele kandilistele vaipadele on võimalik tellida ka ringikujulise, ovaalse, ruudukujulise või hulknurkse vaiba. Tellida saab nii standardmõõtudes vaipu kui ka soovitud suurust (max laiusega kuni 300cm). Rohkem pilte vaipade kohta leiad siit.

www.facebook.com/Roosimari

 Источник: www.facebook.com

Источник: www.facebook.com

ORIENS

Dekoratiivsed detailid lisavad ruumile isikupära ja praktilisusest lähtuvalt valitud eesruumi mööbel muudab sinu saunaskäigud hubaselt nauditavaks. Niiskete ruumide seina – ja põrandapinnad on tavaliselt kaetud kiviplaatidega. Too kivi kõrvale pisut puitu ja tekita soojem keskkond, kus saunatamise vahepeal lõõgastuda.

Oriensi tootevalikust leiad sauna eesruumi sobivat mööblit ja sisustusaksessuaare, mis on maalähedased ning skandinaaviapäraselt moodsas võtmes.

www.oriens.ee

 Источник: www.oriens.ee

Источник: www.oriens.ee

 Источник: www.oriens.ee

Источник: www.oriens.ee

STRÖSSEL

Strösselist leiad vannitubadesse ja sauna eesruumidesse sobivaid erinevat sorti redeleid.
Redelid on kergesti teisaldatavad, nende jaoks pole vaja seina sisse auke puurida ja neid on ka lihtne koristamisel lihtsalt ühest kohast teise tõsta. Üle redeli pulkadele võid visata nii niiskeid rätikuid kui ka seljast võetud riideid, mis muu võimaluse puudumisel lihtsalt põrandale satuksid. Strösselist leiad nii metallist, bambusest kui ka täispuidust redeleid, mis kõik sobivad suurepäraselt nii maa- kui ka linnakoju.

www.strossel.ee

 Источник: strossel.ee

Источник: strossel.ee

 Источник: strossel.ee

Источник: strossel.ee

HOME4YOU

Niiskesse ruumi mööblit valides peab arvestama vee elemendiga. Puidust mööbli kasutamine on väga riskantne - see on võimalik, kui mööbel asub valamust ja dušinurgast kaugel. Niiskesse ruumi sobivad aga suurepäraselt Home4you uued plastikust toolid Butterfly, Miller, Vega ja Novella. Trendikad ja kvaliteetsed toolid on põnevaks sisustuselemendiks ning on samas ka universaalsed – need sobivad nii vannituppa kui ka söögilaua taha, nii esikusse kui aeda terrassile. Plastikust mööbliga ei ole niisketes ruumides mingit muret ja moodne disain teeb sellisest toolist skulptuurse pilgupüüdja.

www.home4you.ee

 Источник: www.home4you.ee

Источник: www.home4you.ee

3D SISUSTUS

3D Sisustusest leiad vannitubadesse naturaalse tammespooniga vastupidavat mööblit. Kui kauplusest omale õiget ei leia, on alati võimalik sõbralike teenindajate käest küsida ja tellida endale sobivate mõõtude ja peitsiga mööbel. Lisaks leidub klientide seas väga populaarsed trepp-riiulid Otto - valge ja pruuni peitsiga, mis sobivad väga hästi nii vannituppa kui ka sauna eesruumi käterättide jms jaoks. Peale selle on tootevalikus sauna puhkeruumi erinevas valikus mõnusaid tugitoole ja diivaneid.

www.3dsisustus.ee

 Источник: 3dsisustus.ee

Источник: 3dsisustus.ee

AASTA KLAAS

Aina enam kasutatakse leiliruumi ja pesuruumi vaheliste vaheseinte ning dušinurkade valmistamisel klaasi, mis aitab saavutada avarust ja valgusküllasust ning muudab vannitoa stiilseks ja kaasaegseks. Erinevad klaaslahendused annavad saunadele ja vannitubadele õhulisust, valgust ja disainilist ilu. Klaasist dušinurgad sobivad eriti hästi ka väikesesse vannituppa, jättes oma õhulisusega sellest avarama mulje. Lisaks saab väikese vannitoa visuaalselt suuremaks muuta, kui kasutada ruumis suuri peegleid.

Klaasseinte valmistamisel kasutatakse karastatud turvaklaasi. Mõõdud on väga paindlikud, kuna kõike saab valmistada vastavalt kliendi soovitud mõõtudele. Sõltuvalt klaasitoonist, mida seinte või dušinurkade valmistamisel kasutada, loovad need täpselt nii avatud mulje või annavad just nii palju privaatsust, kui klient ise soovib.

www.aastaklaas.ee

 Источник: www.aastaklaas.ee

Источник: www.aastaklaas.ee

 Источник: www.aastaklaas.ee

Источник: www.aastaklaas.ee

HEKTOR LIGHT

Kauni ja hubase vannitoa loovad erinevad detailid, materjalid, värvi- ja valguslahendused, kuid väga oluline on kujundamisel lähtuda ka pereliikmete isiklikest vajadustest ning soovidest. Sel põhjusel tasub suuremat tähelepanu pöörata just valgusele, millel on tugev mõju nii meie töövõimele kui ka meeleolule.

Hektor Light soovitab madala laega ruumi valida pinnapealsed valgustid. Madalama laega vannituppa sobivate IP44 astmega ja kinnise kupliga plafoonide valik on suur. Olenevalt ruumi või valgusti suurusest ja valgustugevusest, võikslampe lakke paigaldada rohkem kui ühe. Kompaktsed ja lihtsa vormiga valgustid sulanduvad sujuvalt interjööriga.

Üheks heaks ja kvaliteetseks näiteks on lae/seinavalgusti Cut (diameeter 44cm). Kindlasti tasub valgusti valimisel lähtuda eelkõige selle otstarbekusest - enda sättimiseks peegili ees vajame üht valgust, pesu pesemiseks teist ning vannis mõnulemiseks kolmandat. Loe põnevatest valgustusnippidest pikemalt Hektor Lighti artiklist.

www.hektor.ee

 Источник: www.hektor.ee

Источник: www.hektor.ee

 Источник: www.hektor.ee

Источник: www.hektor.ee

TAPEEDISTUUDIO

Tapeet vannitoas? Miks mitte, kui kasutada niiskuskindlaid liime ja sein õigete niiskuskindlate viimistlusvahenditega ette valmistada ning tapeeditud pind üle lakkida. Otseselt veega mitte kokkupuutuvatel pindadel piisab ka pvc-kihiga tapeedist. Tapetseeritud vannitoa või wc sein võimaldab luua palju mängulisema ruumi kui keraamiline plaat, mille paigaldamine on kulukas ja vaevarikas. Selle tingib asjaolu, et keraamiline plaat peab olema pigem neutraalne, et see ka aastate pärast meelepärane oleks. Seevastu tapeeditud pind annab võimaluse palju originaalsemateks lahenduseks, võimaldades mõne aja pärast taas hõlpsalt ruumi ilmet muuta. Loe lähemalt siit.

www.tapeedid.ee

 Источник: www.tapeedid.ee

Источник: www.tapeedid.ee

Kõige parema ülevaate saamiseks külasta Sisustus E Kaubamaja argipäeviti 10.00-19.00 ning laupäeviti 10.00-16.00 aadressil Tehase 16, Tartu. Uuri lisa salongide ja parimate pakkumiste kohta kodulehelt www.sisustuse.ee.

Опубликовано: 24.10.2017

SISUSTUS E KAUBAMAJA

тел.:
+372 737 1000
Адрес:
Tehase 16, Tartu, Tartumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Новая коллекция обоев Onirique- создаем свой уютный дом в сказочном мире.

Новая коллекция обоев Onirique- создаем свой уютный дом в сказочном мире.

Эксклюзивные обои выполненные в сотрудничестве завода Decoprint и студии Darling Mind.
Дизайнеры соблазняют зрителей своими иллюстрациями на жизнь в сказочном и чудесном мире.
Вдохновленные идеей сюрреалистического мира снов, они нацелены на преобразование интерьера и
привнесение характера хозяина дома.

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Новые жилые кварталы на месте несимпатичных старых районов? Просторные квартиры-лофты вместо тесных квартир с низкими потолками? Light Concept предлагает вашему вниманию идею для оформления современных квартир.

смотреть ещё