Статьи и новости

Rustikaalsed ja maalähedaselt viimistletud voodrilauad lisavad kodule soojust

Voodrilaua viimistlemiseks, omanäoliseks ja koduseks muutmisel on mitmeid lahendusi. Rääkides uutest rustikaalses stiilis viimistletud voodrilaudadest, võib öelda, et uus on taasavastatud vana.

 Источник: puumarket.ee

Источник: puumarket.ee

Rustikaalne ning maalähedane

Puidust voodrilaud on üks universaalsemaid materjale, millega on võimalik ruumi ja hoone üldmuljet kujundada. Uus Puidukolors Rustik töötlusega värvitud voodrilauad sobivad nii välis- kui sisetingimustesse. Omapärase kulutatud pinna saab tekitada nii siledale kui ka peensaetud tootele.

Rustik sobib ideaalselt skandinaavia-, kuid ka vana talumaja stiiliga kodudesse. Esimesed kodud on oma uue välimuse juba saanud.

,,Esimest korda seda lauda silmitsedes teadsin, et see saab katma minu magamistoa otsaseina.” ütleb esimene Rustik Smoke sisevoodrilaua paigaldanud Puumarketi klient Merit. ,,Ega tegelikult see magamistoa remont otseselt plaanis ei olnudki, kuid Rustik lauda nähes teadsin, et nüüd on õige aeg. Laud sobib meie koju ideaalselt, kuna tegemist on eestiaegse eramuga, mida oleme vaikselt oma äranägemise järgi uuendanud.” vastab ta.

 Источник: puumarket.ee

Источник: puumarket.ee

,,Valge-pruuni ja halli kooslus on meie kodus nüüdseks igas toas ning teadlikult oleme üritanud hoida maalähedast stiili, mida Rustik suurepäraselt edasi annab. Kõige põnevam nüanss selle värvi juures on see, kuidas laudade värv valgusega kaasa mängib. Päevavalguses on laud hallikas-sinakas, päikesevalgusega lausa valge,” kommenteerib Merit märganud erinevusi põnevusega.

,,Voodrilauad paigaldasime voodriklambritega, et tulemus oleks puhas. Ma arvan, et tegemist oli ka kõige kiirema lahendusega, laud oli seinas pea kahe tunniga.” ütleb klient.

Mitmekesine valik värvitoone

Puidukoja Puidukolors Rustik töötlusega värvitud voodrilaudu on võimalik tellida erinevates toonides: Smoke (valkjashall), Capuccino (beežikasvalge), Denim (mustjasvalge), Mint (rohekas), Cherry (mustjaspunane), Lemon (kollakas).

Puidukoda kasutab voodrilaudade tööstuslikul värvimisel kvaliteetseid ilmastikukindlaid Teknose vesialuselisi akrülaatsideainega värve. Teknos on üks Euroopa juhtivaid tööstuslike pinnakattevahendite tootjaid, omades üle 60-aastast kogemust Põhjamaade karmidesse oludesse sobivate puiduvärvide tootmisel.

 Источник: puumarket.ee

Источник: puumarket.ee

Loe Rustik töötlusega voodrilaudade kohta täpsemalt edasi siit.
Uuri lähemalt Puumarketi esindustest või kodulehelt www.puumarket.ee.

Опубликовано: 11.01.2018

Puumarket AS

тел.:
+372 679 1551
Адрес:
Väike-Männiku 11, Tallinn, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Stragendo представляет виды ясеня

Stragendo представляет виды ясеня

В предыдущей статье мы разобрались в чем отличия межу дубом и ясенем, рассмотрели преимущества ясеня. Теперь, логично обсудить виды ясеня. Не будем углубляться в научную плоскость – в подвиды и сорта. Информация из учебника по дендрологии скажет мало нового для неподготовленного читателя и вряд ли полезна при создании интерьера.

Цельноламельный и сращенный мебельный щит – отличия и преимущества

Цельноламельный и сращенный мебельный щит – отличия и преимущества

Мебельный щит – один из самых распространенных материалов в эпоху DIY. Магазины предлагают широкий выбор мебельного щита. Если с размерами и породами древесины все понятно, то как выбрать тип мебельного щита. Цельноламельный или сращенный? В этом поможет наша мини статья.

Стиль Лофт в оформлении современных квартир

Стиль Лофт в оформлении современных квартир

Loft переводится с английского как «чердак», «верхняя часть склада». Это стиль заброшенных заводов и фабрик, которые еще в 40-е годы в Америке активно переделывались в творческие мастерские, офисы, а иногда и жилые квартиры.
Истоки распространения лофт-формата восходят к 60-м годам, к образу жизни и творчеству легендарного Энди Уорхола. Именно его квартира-мастерская «Фабрика» в loftstyle покорила нью-йоркскую богему и породила повальное увлечение лофт-интерьерами.

смотреть ещё