Статьи и новости

Softrend esitles Stockholmi mööblimessil uudset Loovnurga kontseptsiooni avaliku ruumi sisustamiseks

Aina enam nõuavad uued töövormid ja -kooslused paindlikke lahendusi koos töötamiseks või just eraldumiseks ning süvenemiseks. Softrendi tegevjuhi Joonatan Vinkeli sõnul peaks kaasaegne töökeskkond olema vaba ruumilisest jäikusest ning just see oli ka uue lahenduse loomisel disaineritele lähteülesandeks.

Loovnurga kontseptsioon toob koosloomise ruumid kontorisse. Et midagi uut välja mõelda, arendada, katsetada ja läbi mängida, on vaja paindlikku ja dünaamilist ruumi, kus mööbel ei piira, vaid võimestab tegevusi. Koosloomise tegevused vajavad teistlaadi lahendusi, teistmoodi mööblit, kui seda tavapäraselt ollakse harjunud kontoris nägema. Näiteks on parim viis üheskoos ideid arendada seistes. Sel moel on kõik ruumis võrdsed, kõik mõtted ja sekkumised vahetud ning oodatud. Võttes kasutusele ka seinad, tekib aktiivne ja inforikas ruum, mis toetab nii ideede genereerimist kui projektide arendust. Loovnurga mööbel on loodud toetama sellist aktiivset ruumikasutust.

 Источник: softrend.ee

Источник: softrend.ee

“Kõrge laud sobib plaanide visandamiseks ja arutamiseks – ühiseks kaasahaaravaks tegevuseks,” toob välja disainibüroo Iseasi juht Martin Pärn, üks Loovnurga toodete autoritest.“Tõstetud istumisega toolid hoiavad selja sirge ja meeled erksad. Nii on hõlbus püsti tõusta, et aktiivselt käimasolevasse diskussiooni sekkuda. Võrdsus, vabadus ja kaasahaaratus on meeskonna töös olulised. Et suuri plaane kavandada, on vaja palju pinda. Tahvlipinna või -värviga kaetud seinad muudavad kogu ruumi töötegemise aktiivseks osaks, piiramata ideede lennukust ette antud paberi piirjoontega. Just nii muutub ruumi iga sein toimivaks lavaks meeskonna mõtetele.”

Selliste põhimõtete järgi ongi valminud Stockholmi messil lansseeritud tooted – laud Rolf, tumba Hubert ja pliiatsihoidja Waldo. Toodete autoriteks on tunnustatud Eesti disainerid Martin Pärn, Sven Sõrmus, Kaspar Torn ja Janno Nõu Iseasi büroost.

Lisainfo: www.softrend.ee.

Опубликовано: 08.02.2018

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новинки! Серии мебели для малышей в интернет-магазине Smart24.ee. Очень красивые и качественные кроватки для младенцев, комоды с пеленальными столиками и шкафы. Также теперь в нашем магазине можно найти постельное белье для детских кроваток по приятным ценам.

смотреть ещё