Статьи и новости

Oot-Oot kajastab uusimaid skandinaavia mööblidisaini trende Stockholmi messilt

Veebruari teisel nädalal köitis disainihuviliste meeli Stockholmi mööbli- ja valgustusmess, mis täitis ligi 40 000 ruutmeetri suuruse messikeskuse ala värskeimate sisustus- ja valgustusinnovatsioonidega. Uute toodete, materjalide ja keskkonnasõbralike ning tehnoloogiliste lahendustega käis tutvumas ka Oot-Oot.

Sarnaselt varasematele aastatele jaotati ka tänavu messiala funktsioonipõhiselt kolmeks põhihalliks ja sektsiooniks, kus disaini järelkasvule anti võimalus tutvustada oma esimesi projekte.

 Источник: oot-oot.com

Источник: oot-oot.com

Kontsentreeritud ja kvaliteetne disain

Mess paistis silma ennekõike lahenduste poolest, mis lähtusid kasutajamugavusest, kompaktsusest ja vastupidavusest. Taolised märksõnad disainis on kanda kinnitanud suuresti tulenevalt üha kasvavast vajadusest multifunktsionaalse mööbli järele, mis sobiks kasutamiseks nii era- kui ka avalikus ruumis. Kvaliteet ja kontsentreeritus on kahtlemata omadussõnad, mis sobivad kirjeldamaks tänavust Stockholmi mööblimessi väljapanekut.

Keskkonnasõbralik valgustus

Messil ei jäänud tähelepanuta ka arengud valgustusdisainis, kus on ära kasutatud ökonoomseid tootmisviise. Energiasäästlik LED-tehnoloogia on loonud võimaluse uuteks lahendusteks, mida varem ei saanud rakendada. See on andnud disainis mänguruumi mõtlemaks välja mitte üksnes täiesti uusi lambivorme, vaid kontrollimaks ka valguse intensiivsust ja värvi.

 Источник: oot-oot.com

Источник: oot-oot.com

Võidutsevad soojad toonid, must metall ja seemisnahk

Skandinaavia disain on tuntud heledate toonide, puhaste joonte, naturaalsete materjalide ja minimalistlike vormide poolest ning need tunnusjooned kehtisid ka messi väljapanekute osas. Küll aga võis täheldada mõjutusi ülemaailmsetest värvitrendidest. Nii eksponeerisid mõnedki ettevõtted terrakotakarva ja emeraldirohelisi tooteid. Diivanitel domineerisid mustad peenikesed metalljalad ning kattekangana pehmed tekstuurid, nagu seemisnahk ja samet.

Skandinaavia disaini võidukäik

Stockholm Furniture & Light Fair on üks osa Stockholmi linna disaininädalast, olles kohtumispaigaks rohkem kui 700 disainiettevõttele 35 erinevast riigist. Tänavu meelitas üritus ligi enam kui 400 000 ostuhuvilist, arhitekti ja disainiprofessionaali üle maailma, mis on mullusega võrreldes 6.5% kõrgem tulemus. Esmakordselt aastal 1951 aset leidnud Stockholmi mööbli- ja disainimess on tänaseks kasvanud suurimaks Põhjamaise disaini väljapanekuks maailmas.

 Источник: oot-oot.com

Источник: oot-oot.com

www.oot-oot.com

Опубликовано: 14.02.2018

Oot-Oot Stuudio

тел.:
+372 5373 0049
Адрес:
Rävala 7, Tallinn, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Новые жилые кварталы на месте несимпатичных старых районов? Просторные квартиры-лофты вместо тесных квартир с низкими потолками? Light Concept предлагает вашему вниманию идею для оформления современных квартир.

смотреть ещё