Статьи и новости

Mugav diivan Common Mööbliärist on parim koht lõõgastumiseks

Jõudu on vähe ja haigused kerged nakkuma? Leia aega puhkamiseks või tee väike uinak. Pärast pikka tööpäeva ei ole midagi paremat, kui rahulikult kodus lõõgastuda. Seeõttu on oluline, et kodune puhkekoht oleks võimalikult mugav ja vastaks Sinu vajadustele.

 Источник: common.ee

Источник: common.ee

Mugav diivanikomplekt elutoa keskmes loob õdusa keskkonna tervele perele, kus on hea kõik koos pikutada ja telerit vaadata või kohvi juures sõpradega juttu ajada. Diivanikomplektid pakuvad võimaluse soetada kaks või enam diivanit, mis kuuluvad samasse sarja, muutmaks ruumi üldmulje terviklikuks. Cornet diivanikomplekti kuuluvad nurgadiivanvoodi, 3-kohaline diivanvoodi, tugitool ja tumba.

 Источник: common.ee

Источник: common.ee

Pehmed pastelsed toonid aitavad lõõgastuda, puhata ja kõigest üleliigsest välja lülituda. Hästi toimivad looduslikud toonid nagu beež, mullakarva pruun ja õrn helesinine, mis rahustavad ja sobivad lõõgastumiseks. Roosad ja hallid toonid toimivad samuti lõdvestavalt. Oslo diivanvoodi pakub lõputuid võimalusi kanga värvitoonide ja materjali valikus.

 Источник: common.ee

Источник: common.ee

Eelistad pigem privaatsust või on mõni pereliige juba parima koha diivanil hõivanud? Üks mugav tugitool võiks olla igas elutoas ja miks mitte ka magamistoas ning mujalgi. Kogu kodune pehme mööbel ei pea olema ühest tootesarjast ega ka sama tooni - erilise stiili või teistsuguse värvitooniga tugitool võib olla tõeline pilgupüüdja. Tugitool ei ole aga ainult kaunis sisekujunduselement, vaid ennekõike mugav puhkekoht, kus teed juues raamatut lugeda või internetis surfata.

 Источник: common.ee

Источник: common.ee

Tugitoolile annab lisaväärtuse jalatugi – nii leiad endale just kõige mugavama asendi lõõgastumiseks.
Pehmet mööblit valides mõtle hoolega läbi enda vajadused ja soovid. Korralikku diivanisse tasub investeerida nii nagu ka voodissegi ja enne ostu tasub professionaaliga kindlasti konsulteerida.

Uuri lähemalt kodulehelt www.common.ee.

Опубликовано: 14.03.2018

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Индустриально трендовые светильники в квартиры типа-лофт из Light Concept

Новые жилые кварталы на месте несимпатичных старых районов? Просторные квартиры-лофты вместо тесных квартир с низкими потолками? Light Concept предлагает вашему вниманию идею для оформления современных квартир.

смотреть ещё