Статьи и новости

Tartus nüüd ööpäevaringselt avatud keskkonnasäästlik Värvikeskus

Tartus, Turu tänav 53 avati Värvikeskuste Grupi uus, ligi 4000 ruutmeetri suurune kauplus, mida hoiab töös hoone enda toodetud energia.

 Источник: varvikeskus.ee

Источник: varvikeskus.ee

„Vajadus suurema keskuse järele on juba pikemat aega, aga seni polnud head asukohta. Leidsime kiiresti arenevalt Turu tänavalt ligi 10 000 ruutmeetri suuruse kinnistu, kuhu klientidel ja partneritel on väga hea ligipääs,“ ütles Värvikeskuste Grupi juhataja Olle Saare.

Uus keskus on välja arendatud ennekõike keskkonnasäästlikkust silmas pidades - nii võib sealt leida mitmeid innovatiivseid ja säästvaid lahendusi.

Uus keskus saab hakkama oma toodetud energiaga. Kokku on keskusel 100 päikesepaneeli koguvõimsusega 35kw. „Soovime omatoodetud elektrienergiaga toime tulla. Oleme elektrikulu vähendamiseks näiteks kõik põrandad väga heledad teinud, et vähem valgust kuluks. Kasutame loomulikult LED lampe, mis põlevad vaid siis, kui keegi nende all viibib ja seinadki on ehitatud energiasäästlikult,“ selgitas Saare.

 Источник: varvikeskus.ee

Источник: varvikeskus.ee

„Meie tegevusest ei teki sisuliselt jäätmeid. Uude keskusse on sisse ehitatud prügipressid, mis suruvad kõik papi, kile ja muud jäätmed väga tihedateks kuubikuteks ja need omakorda suunatakse taaskasutusse. Puidu sorteerime liigiti,“ ütles Saare

Lisaks ökonoomsusele pakub uus keskus ka oluliselt laiendatud sortimenti. Peale värvide ja tapeetide leiab keskusest kõiki üldehitusmaterjale. „Kliendid ise suunasid meid pakkuma rohkem kaupa, see sai alguse 2008 aastal, majanduskeskkonna muutuste ajal. Inimesed hakkasid ise rohkem ehitama ja tahtsid kogu kauba osta ühest kohast,“ meenutas Saare.

 Источник: varvikeskus.ee

Источник: varvikeskus.ee

Uuel Värvikeskusel on 24 tunnine ligipääs. Keskuses on klientidele spetsiaalne 24h ekspress ruum, mis on avatud ööpäevaringselt. Sealt saab kätte nii väiksemaid kui suuremaid tellimusi. Olle Saare ütleb, et asja mõte on selles, et paljud tartlased puhkavad suvel linnast väljas või töötavad hiliste tundideni ja tahavad oma kaubale järgi tulla alles hilisõhtul. Nüüd on võimalik uuest värvikeskusest oma tellitud kaup kätte saada ööpäevaringselt.

www.varvikeskus.ee
Facebook

Опубликовано: 06.08.2018

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Новая коллекция обоев Onirique- создаем свой уютный дом в сказочном мире.

Новая коллекция обоев Onirique- создаем свой уютный дом в сказочном мире.

Эксклюзивные обои выполненные в сотрудничестве завода Decoprint и студии Darling Mind.
Дизайнеры соблазняют зрителей своими иллюстрациями на жизнь в сказочном и чудесном мире.
Вдохновленные идеей сюрреалистического мира снов, они нацелены на преобразование интерьера и
привнесение характера хозяина дома.

Decormaison Belle

Decormaison Belle

Обои в идеальном скандинавском стиле стиль в новой коллекции от Decormaison.
Дизайны и орнаменты этих обоев были созданы еще много лет назад, но новое дыхание им предала трендовая цветовая гамма. Приятные оттенки пепельных и дымчатых цветов, прекрасные темно- зеленые и синие тона, отлично впишутся в скандинавские интерьеры.

Stragendo представляет виды ясеня

Stragendo представляет виды ясеня

В предыдущей статье мы разобрались в чем отличия межу дубом и ясенем, рассмотрели преимущества ясеня. Теперь, логично обсудить виды ясеня. Не будем углубляться в научную плоскость – в подвиды и сорта. Информация из учебника по дендрологии скажет мало нового для неподготовленного читателя и вряд ли полезна при создании интерьера.

Цельноламельный и сращенный мебельный щит – отличия и преимущества

Цельноламельный и сращенный мебельный щит – отличия и преимущества

Мебельный щит – один из самых распространенных материалов в эпоху DIY. Магазины предлагают широкий выбор мебельного щита. Если с размерами и породами древесины все понятно, то как выбрать тип мебельного щита. Цельноламельный или сращенный? В этом поможет наша мини статья.

смотреть ещё