Статьи и новости

Scavolini MIA on tipptasemel profiköök kirglikule kodus kokkajale

Koostöös professionaalse peakoka Carlo Cracco´ga, kes on kahtlemata üks Itaalia suurmeistreid kokanduses, on sündinud ainulaadne köök MIA.

 Источник: artskill.ee

Источник: artskill.ee

MIA on varustatud tipptasemel lahendustega, et pakkuda üha meeldejäävamat söögitegemise kogemust. Köök hõlmab selliseid professionaalseid seadmeid nagu toiduainete kuivatamiseks mõeldud ahju, vaakumpakendajat, spetsiaalset lampi toidu soojashoidmiseks jne. Nagu profiköögis, on ka siin selgelt eristatavad tööpiirkonnad, mis on valmistatud tugevast terasest, et tagada parimat hügieeni toiduvalmistamisel.

 Источник: artskill.ee

Источник: artskill.ee

Kollektsioonis on spetsiaalselt selle mudeli jaoks mõeldud efektne seinapaneel, mille riiulitele on mugav paigutada nii maitsetaimi kui ka pudeleid. Carlo Craccoga koostöös valminud köök MIA räägib armastusest köögis toimetamise vastu ning siin muutub täiuslikumaks isegi kõige igapäevasema toidu valmistamine.

Vaata lähemalt siit.

Lisainfot küsi e-maili teel scavolini.tallinn@gmail.com ja ammuta inspiratsiooni ka Facebookist.

Опубликовано: 22.11.2018

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

смотреть ещё