Статьи и новости

Nõuanded kodukontori sisustamiseks

Kodus töötamine kogub järjest enam poolehoidu. Kui sul seisab ees kodukontori sisseseadmine või värskendamine, tasub sisustamisel tähelepanu pöörata ELKE Mööbli kui kogenud kontorite sisustaja paarile soovitusele.

Kodukontori jaoks vali kodus koht, kus on võimalik eralduda ja töötegemisele keskenduda. Ideaalis võiks kodukontor asuda omaette toas, kuid kui see ei ole võimalik, vali vaiksem nurk, kus kodused toimetused endast pidevalt märku ei anna. Väga praktilist ruumisäästlikku valikut pakuvad String riiulisüsteemid https://elkemoobel.ee/toode/string/, millele saab ühe moodulina integreerida ka lauaplaadi.

Moodulitest koosnev String riiulisüsteem. Tootja String

Moodulitest koosnev String riiulisüsteem. Tootja String


Vali sobiv töölaud. Tihtipeale ei ole kodukontoris standardmõõtmetele vastava töölaua jaoks piisavalt ruumi. Õnneks leiab paljude mööblitootjate valikust ka väiksemates mõõtudes õige kõrgusega kirjutuslaudu. Samas ei tohiks laud olla liiga väike, kuhu peale arvuti ja laualambi midagi muud ei mahu. Heaks sügavuseks on 70 cm – sellisel laual saab arvutiga töötades mugavalt käsi toetada ja ka paberitele jääb ruumi.

Sobiva suurusega ja eristuva disainiga laudu leiab Muuto ja HAY valikust – sellised on näiteks 70/70 https://elkemoobel.ee/toode/70-70-table/ ja Pyramid https://elkemoobel.ee/toode/pyramid-table lauad.

70/70 laud, Visu tool, Leaf laualamp. Tootja Muuto

70/70 laud, Visu tool, Leaf laualamp. Tootja Muuto

Pyramid laud ja Result tool. Tootja HAY

Pyramid laud ja Result tool. Tootja HAY


Kui põrandaruumiga on pigem kitsas ja laud on seetõttu tavapärast väiksem, ei tasu massiivset sahtliboksi laua alla mahutada. Vastasel juhul ei jää jalgade jaoks laua all piisavalt ruumi ja istumine muutub ebamugavaks. Tasub mõelda väiksema seinariiuli (näiteks String Pocket https://elkemoobel.ee/toode/string-pocket/) peale, kuhu saab mugavalt ja ilma põrandapinda kasutamata kõik vajalikud kodukontori esemed ära paigutada.

String Pocket riiul. Tootja String

String Pocket riiul. Tootja String


Väga oluline on valgus. Kodukontor võiks olla selliselt paigutatud, et vahepeal saaks hakkama ka loomuliku valgusega. Hämaramal ajal peaks kindlasti abiks olema korralik laualamp, näiteks Leaf laualamp Muutolt https://elkemoobel.ee/toode/leaf-table-lamp/.

Leaf laualamp ja Restore säilituskorv. Tootja Muuto

Leaf laualamp ja Restore säilituskorv. Tootja Muuto


Kui valgust vajav tööpind on suur, on otstarbekas valida kõrgem lauavalgusti, mis suudab valgustada suuremat pinda. Heaks valikuks on liigendjalaga lamp, mida saab vastavalt vajadusele kas kõrgemale tõsta või madalamale lasta. Üheks selliseks on PC valgusti HAYlt https://elkemoobel.ee/toode/pc/.

PC laualamp. Tootja HAY

PC laualamp. Tootja HAY


Kui tegu on kodukontoriga, kus tehakse tööd pikemalt kui tunnike päevas, on mõistlik investeerida tooli, mis on ergonoomiliselt vormitud, istudes mugav ja mitte liialt kõva ega pehme. Seetõttu ei sobi kodukontori tooliks kodused söögilauatoolid. Headeks näideteks kodukontorisse on Fiber tool Muutolt https://elkemoobel.ee/toode/fiber-chair-swivel-base/ ja Catifa Up tool Arperilt https://elkemoobel.ee/toode/catifa-up-series/.

Fiber tool, Base laud ja Enfold kummut. Tootja Muuto

Fiber tool, Base laud ja Enfold kummut. Tootja Muuto

Catifa Up töötool. Tootja Arper

Catifa Up töötool. Tootja Arper


Kui kodukontoris tehakse sarnaselt tavapärase kontoriga kaheksa tundi päevas tööd, tasub kindlasti soetada korralik töötool koos kõigi oluliste lisadega – käetugede, reguleeritava kõrguse ja seljatoega, kehaga kaasa liikuva istemehhanismiga jms. Väga hea hinna ja kvaliteedi suhtega on Stay töötool Actiult https://elkemoobel.ee/toode/stay/.

Stay töötool. Tootja Actiu

Stay töötool. Tootja Actiu

Опубликовано: 22.02.2019

ELKE MÖÖBEL

тел.:
+372 661 7320
Адрес:
Järve Tornid, Järve 2, Tallinn, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новинки! Серии мебели для малышей в интернет-магазине Smart24.ee. Очень красивые и качественные кроватки для младенцев, комоды с пеленальными столиками и шкафы. Также теперь в нашем магазине можно найти постельное белье для детских кроваток по приятным ценам.

смотреть ещё