Статьи и новости

Hansgrohe näitab messil Eesti Ehitab 2020 täiesti uut tüüpi köögisegistit Aquno Select M81

Aquno Select M81 – efektiivne ja sujuv töö köögis

Aquno Select M81 – efektiivne ja sujuv töö köögis

Täiesti uus köögisegisti arhetüüp - Aquno Select M81 – hansgrohe esitleb ebatraditsioonilist tootedisaini koos uuendusliku veejoa tehnoloogia ja selleks kohendatud tarvikutega.

Esimest korda on köögisegistile lisatud kolmas veekardinana langev eriti õrn veejuga, mis voolab segistile liidetud aluskorpusest. SatinFlow-nimeline veejuga koosneb paljudest üksikutest jugadest, mis moodustavad pehme ja tiheda veejoa. Juga on pritsmevaba ja tagab vee ühtlase voolamise toidule, kätele vms. Õrnemad viljad ja salatid jäävad spetsiaalse ”duši” all terveks, aga saavad ikkagi korralikult puhtaks. Mugavaks ja tõhusaks teeb kasutuse ka komplekti kuuluv laiale joale perfektselt sobituv sõel. Selle joaga on mugav pesta ka suuremaid nõusid nagu küpsetuspann. SatinFlow juga on ka väga keskkonnasäästlik, kuna veetarve on vaid neli liitrit minutis. Segisti väljatõmmatava tila veekulu on seitse liitrit minutis, mille abil on hea suuremaid potte kiiresti veega täita. Väljatõmmatava segistitila tööraadiuseks on 76 cm, mis võimaldab täita näiteks eemal asetsevat kohvimasinat. Kogu segisti tööd saab juhtida käepärase kangi ja vasakul oleva Select-nupu abil. Futuristliku ja ekstravagantse disainiga.




Aquno Select M81 köögisegisti sarja erinevad mudelid on tõelisteks pilgupüüdjateks igas
köögis. www.hansgrohe.com/aquno-select-m81 hansgrohe ja AXORi kaubamärkide uudiste väljapanek asub messil Eesti Ehitab C-hallis, numbriga C-79. Mess toimub praegustel andmetel 27.-30 maini Eesti Näituste messikeskuses Pirital.


Aquno integreeritud süsteem on nime saanud sõnadest “aqua” (vesi) ja “unit” (üksus) ja võimaldab kogeda köögis täiesti uut tüüpi
suhet veega; tänu nutikale integreeritud kontseptsioonile on segistil veejoarežiimid ja funktsioonid, mis sobivad mis tahes t

Aquno integreeritud süsteem on nime saanud sõnadest “aqua” (vesi) ja “unit” (üksus) ja võimaldab kogeda köögis täiesti uut tüüpi suhet veega; tänu nutikale integreeritud kontseptsioonile on segistil veejoarežiimid ja funktsioonid, mis sobivad mis tahes t


Uus hansgrohe köögisegisti Aquno Select M81 on innovaatiline integreeritud süsteem, kus on ebatraditsiooniline tootekujundus
koos uuendusliku pihustustehnoloogiaga.

Uus hansgrohe köögisegisti Aquno Select M81 on innovaatiline integreeritud süsteem, kus on ebatraditsiooniline tootekujundus koos uuendusliku pihustustehnoloogiaga.

Опубликовано: 09.03.2020

Pharo/axor

тел.:
+372 682 6829
Адрес:
Mäealuse 2/1 , Tallinn, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новинки! Серии мебели для малышей в интернет-магазине Smart24.ee. Очень красивые и качественные кроватки для младенцев, комоды с пеленальными столиками и шкафы. Также теперь в нашем магазине можно найти постельное белье для детских кроваток по приятным ценам.

смотреть ещё