Статьи и новости

10 soovitust tudengikodu sisustamiseks

Uus kooliaasta on hoo sisse saanud, uusi tutvuseid tuleb uksest ja aknast, kuid uude koju naastes pole tunne ikkagi veel päris see? Mööda linna poest poodi käimine on ajamahukas ning väsitav – Sisustus E Kaubamaja koondab mitutkümmet omanäolist sisustuspoodi, kust kerge vaevaga ühe katuse alt kõik vajalik leida.

Siin on 10 must-have asja, mis sinu tudengikodus olema peaks!


1. Diivanvoodi
Soetades enda koju diivanvoodi saab kahe pigem kuluka investeeringu asemel teha vaid ühe. Samuti on tegu väga kasuliku lahendusega, kui korteris on vähe ruumi - päeval diivan ja ööseks saab diivanist vaid hetkega voodi. Kasutades päevatekki võib põhimõtteliselt diivanvoodi ka avatuks jätta. Ja isegi kui voodi on olemas, siis diivanit valides võib ikkagi otsustada lahtikäiva lahenduse kasuks, sest siis on võimalik küljealust pakkuda ka sõpradele ja pereliikmetele. 

Leia endale sobiv diivanvoodi 3D Sisustusest või Mööbel.zip kauplusest.
 
2. Valgustid
Arvestades pimeda aja pikkust meie laiuskraadil, tasub kodused valguslahendused terviklikult planeerida. Kus veedad kodus olles enim aega? On see köögis või laua taga? Voodis raamatut lugedes või vannitoas peegli ees? Valgusallika kõrval on lamp muidugi ka disainielement. See ei tähenda aga, et uue lambi ostmiseks peaks kuu aega söömata olema - minimalism on moes ja äärmiselt stiilseid valgusteid leiab ka taskukohaste hindadega näiteks Hektor Lightit ja Mööbel.zip kauplusest.


3. Kardinad
Kõigile meeldib end kodus vabalt tunda ning teha ja kanda seda, mida hing parasjagu ihkab. Lisaks privaatsusele tagavad kardinad ka märksa parema une. Teame ju kõik, et tudengina võivad õhtud pikale venida ja see uni, milleks aega jätkub, võiks ju olla võimalikult kvaliteetne.

Leia kardinad Roosimari Sisustustekstiilidest või Sisustus+ kauplusest
 
4. Madrats
Inimene veedab magades ligikaudu kolmandiku oma elust ja see võiks ju ometi olla veedetud võimalikult mugavalt. Kindlasti mängib pikas plaanis rolli ka voodi valik, kuid esmalt peaks tähelepanu pöörama hoopis madratsile. Pehme või vähe kõvem? Mis materjal ja kui lai? Vedrudega või hoopis vahtmadrats? Madratsi mõju unekvaliteedile ei tasu alahinnata ja nii tasub viia end kurssi erinevate võimalustega, mõelda enda unerežiimile ja valida just endale sobiv küljealune. 

Leia madrats Pesapuu, 3D Sisustuse või Mööbel.zip kauplusest.
 
5. Laud
Söögilaud, diivanilaud, kontorilaud, meigilaud ja nii edasi - ajab pea sassi küll. Jah, igasse tuppa võib panna erineva otstarbega laua, aga on see ikkagi vajalik? Kui armastad süüa teha ja sõpradega ühiseid õhtusööke korraldada, võib parajalt suur söögilaud olla see, mida vajad. Kuieelistad süüa väljas või nosida oma toitu teleka ees diivanil, võib märksa olulisem olla üks korralik kirjutuslaud, mille taga koolitöid teha. Lõppude lõpuks laud on laud ja neid võib olla ka mitu. 

Leia just endale sobiv laud Pesapuu, Home4you või NordIni kauplusest.
 
6. Korvid ja karbid
Olgu need karbid, kastid või õlgedest korvid, kuskil on oma asju tarvis hoiustada kõigil. Kui karpide soetamisega hoogu minna, võib tegu olla lisaväljaminekuga. Samas võib mahukam kast või avar rest asendada nii riidekappi kui ka köögiriiulit. Home4youst leiab erinevaid nutikaid lahendusi oma asjade hoiustamiseks nii esikus, vannitoas, magamis- kui ka elutoas. Stiilseid korve ning karpe leiab ka Strösselist.


7. Peegel
Peeglike, peeglike seina peal, kes on kauneim kogu maal? Seda küsimust ei pea esitama küll iga päev, küll aga on tore aeg-ajalt ikkagi oma peegeldust näha. Klassikaliselt võib väiksemat sorti peegli leida vannitoast kraanikausi kohalt, et mugavalt oma iluprotseduure läbi viia. Täispikkuses peegel võib teatud olukordades olla isegi universaalsem lahendus. Mõtle peegli asukohta valides ka valgusele - pimedasse nurka ei ole mõtet seda seada. 

Leia sobiv peegel Strösselist Strösselist või Home4you kauplusest.
 
8. Riiulid ja nagid
Läbimõeldult paigaldatud riiulid ja nagid mugavalt hoiustada suurt osa sinu asjadest - käterätid, käekotid, joped ja mantlid, nimekiri asjadest, mida nagi otsas hoida on oi kui pikk. Avatud riiulil on asjadel on rohkem ruumi hingata ning riiul täis oma lemmikraamatuid ning teisi isiklikke asju loob kindlasti ka tugeva kodutunde.

Leia endale riiul ja nagi Home4you, Oriensi või Strösseli kauplusest.


9. Kunsttaim
Rohelus paneb iga toa elama ja annab juurde selle puuduoleva “millegi”. Tudengipõlves võib aga kaaluda mõne kunsttaime soetamist, sest paratamatult on aeg piiratud, võib-olla on vaja käia teises linnas perel külas ja ei tea, kui palju hoolt päris taim saaks. Taimed tõstavad inimeste tuju ja produktiivsust ning muudavad kodu hubasemaks - kolm kärbest ühe hoobiga! 

Leia endale vahva kunsttaim Home4you või Softrendi kauplusest.
 
10. Midagi, mis toa hubaseks teeb
Lõppude lõpuks peab endal kodus mõnus olema. Iga inimese jaoks võib hubasus tähenda natuke erinevat tunnet. Kasulik on mõelda, kus veedad kodus olles enim aega niisama olles ja lõõgastudes. Personaalsust ja hubasust aitavad luua diivanipadjad ja üks soe pleed, mõni sinulik kunstiteos või ehk postkaart seinal, riiulile asetatud ruumilõhnastaja ja kindlasti küünlad.Kodu peaks olema võimalikult kodune.

Leia kangaülejääkidest valmistatud stiilsed diivanipadjad ja ruumilõhnasti Softrendist, küünlad ning erinevad aksessuaarid Home4youst, võid piiluda ka Strösselisse.
 
Lõpetuseks
Kokkuhoidliku kodu sisustamise võti peitub läbimõeldud tegutsemises – planeeri, mõtle oma vajadustele, tutvu valikutega ja siis osta. Kui ei tea kust alustada, siis tule ja tee Sisustus E Kaubamajale väike tiir peale. Nii hakkab mõte jooksma ja võib ootamatult sattuda peale väga headele leidudele.
 
Head sisustamist!
Sinu Sisustus E Kaubamaja

Опубликовано: 20.10.2020

SISUSTUS E KAUBAMAJA

тел.:
+372 737 1000
Адрес:
Tehase 16, Tartu, Tartumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях