Статьи и новости

Simple life, kus sa oled?

Radis Furniture’ head ideed tasakaalustamaks oma uusi sisustusplaane


Radis Furniture keskkonnasõbraliku ja loodussäästliku pinnakatte valikus on Red Dot'i auhinnaga pärjatud linoleum tunnustatud tootjalt Forbo. See materjal on valmistatud looduslikest toorainetest ja tootmise poolest väga madala emissiooniga. Kuid mis teeb selle eriliseks? Peamiselt see, et Forbo linoleum on antistaatiline ja eelkõige hügieeniline. Linoleum ei kogu staatilist energiat ega tõmba sellega ka tolmu ja mustust mööbli pinnale. Lisaks ei jäta sõrmed linoleumi pinnale jälgi ja materjal püsib puhas ja kaunis. Kodu või kontori korrashoid on lihtsam ja kiirem. See materjal annab mööblile individuaalse tunnetuse nii katsudes kui ka vaadates.



Radis Furniture’ NOBLE kollektsioon on valmistatud kvaliteetsest vineeri ja linoleumi kombost, millel on silmatorkav värviküllane esteetika. Forbo linoleum sobib kaasaegsesse kodu ja tööruumi rolli hästi, pakkudes omajagu armastust. Kauakestvad värvitoonid, matt ja soe pind on mõeldud võitma südameid! Ja lisaks on linoleumiga kaetud lauapinnal meeldiv kirjatöid teha, sest tagab ilusa ja selge joone igale sõnale. Materjal on tunnustatud oma elegantsuse ja vastupidavuse poolest. Linoleumi omadused tagavad, et iga mööbliese saaks olla eriline oma iseloomult ja väljanägemiselt. Lihtne elegants - mida veel võiks lisada!

NOBLE on premium-seeria, millesse kuuluvad kirjutuslaud, erinevad kummutid, TV aluslaud, söögi- ja koosolekulaud, riidekapp ning “kuubikud”, mida saab osta ühe- või mitmekaupa, luues omale ise interjööri sobivaima lahenduse. Kõik tooted on tehtud kõrgema kvaliteediga. Tammevineer, mis on mööbli põhimaterjaliks, on klassikaline, ajatu ning hästi vastupidav. Uksed ning lauaplaadid on kaetud Forboga. Uudsena on kasutatud eerung-nurki, mis on ühendatud 45 kraadise nurga all, pakkudes elegantset vormimängu.

www.radis.ee




Опубликовано: 22.10.2020

Радис - Эстонский мебели для дома и сада

тел.:
+372 5558 5656
Адрес:
Järvekalda 33, Harkujärve, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.