Статьи и новости

3 lihtsat nõuannet valgustuse valimisel


1. Keskendu funktsionaalsusele
Valgusti esmane eesmärk on tagada meile valgust, et me näeksime. Lihtne ja loogiline. Pole mõtet soetada udupeent LED lambipirni, et hiljem avastada, kui halb antud valguse käes lugeda või süüa teha on. Hoia valgusti eesmärk valikut tehes endal mõttes.

2. Kasuta erinevaid valgusallikaid
Kaubandus on kinkinud meile valikuvõimalused. Lettidel on laua-, põranda-, lugemis-, seina-, laelampe, jpm. Kasuta neid valikuid! Too elutuppa erineval tasemel valgust. Paiguta nurka põrandalamp, diivanilauale laualamp, seinale seinalamp. Nii lood kodus võimaluse mängida õdusa kui ka funktsionaalse valgustuse vahel, rääkimata sisekujunduselementidest, mis annavad toale särtsu. Pea meeles, et kui kasutad julgemat disaini, hoia toa teised detailid ning värvilahendused tagasihoidlikumad.


3. Lambipirn on oluline
Valgusti, mida soovid koju paigutada, ei tohiks olla ainus küsimus. Sama oluline on ka lambipirni tüüp. Kolm levinumat tüüpi on halogeen-, luminofoor- ja LED. Ruumi jaoks sobiva pirni valimine on peaaegu sama oluline kui seinal olevate värvide valimine. Külmades toonides maalitud seinte puhul kaalu sooja sära toovat lambipirni kasutamist ja vastupidi; pimeda ruumi valgustamiseks vali jaheda alatooniga pirnid.

Home4you kauplustest ja e-poest leiad laias valikus nii klassikalisi kui ka modernsema alatooniga valgusteid.
Kutsume sind üles katsetama ning piiluma ka raamidest välja. Hoia silm peal meie pakkumistel.

Valgusküllast novembrikuud!

Опубликовано: 17.11.2020

Home4you Sisustuskaubamaja

тел.:
+372 665 9091
Адрес:
Paldiski mnt 102, Rocca al Mare keskus, Tallinn, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.