Статьи и новости

Valgus ja vari: Pantone kuulutas halli ja kollase 2021. aasta värvideks


Tegemist oli tasavägise võistlusega, millel ei olnud selget võitjat – Pantone Color Institute kroonis 2021. aasta värvideks halli (Ultimate Grey) ja kollase (Illuminating). Selline ambivalentsus oli kahtlemata sihilik: väljendab ergas kollane ju uut algust, enesekindlust ja rõõmu, Ultimate Grey aga rõhub ratsionaalsemale suhtumisele. Siit järeldus: valgus ja vari on tihtipeale omavahel sedavõrd tihedalt seotud, et suisa sõltuvad teineteisest.

Sisekujunduses on valguse ja varju vastastikune mõju olnud alati üks traditsioonilisi stiilielemente. Uued trendivärvid Ultimate Grey ja Illuminating lisavad sellele koosmõjule põneva mõõtme, sest on esindatud nii vannitoas, köögis, elutoas kui ka söögilaual.

Hall keraamika ja kollased värvilaigud


Villeroy&Bochi Memento 2.0 kollektsiooni trendikas hall toon lisab vannitoale urbanistlikku hõngu. Kitsaste servade ja sirgete joontega esemed mõjuvad kaasaegselt, mida hindavad kõrgelt just minimalistliku disaini austajad. Samas trendikas värvitoonis on saadaval ka WC-pott ja bidee. Ultimate Grey järgmine etteaste: Squaro Infinity sarja matthallid dušialused. Kui soovite oma kodus liigset trendikust vältida, võite valida halli väliskülje ja valge sisemusega kahevärvilise valamu Artis. Harmoonilised vormid sobivad summutatud värviskeemiga hästi, samas kui valge sisemus toob vannituppa heledust. Pantone väitel on tegemist täiusliku paariga: kollaseid värvilaike saab lisada rätikute, dušikardinate või muude sisustuselementide abil – ja oletegi loonud hetkega aasta vannitoa 2021!

Memento 2.0 tootevalik
Artis valamute valik
Squaro Infinity tootevalik

Опубликовано: 13.01.2021

Oy Gustavsberg Ab Eesti Filiaal

тел.:
+372 646 0312
Адрес:
Fr.R Faehlmanni 6, Tallinn, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях