Статьи и новости

Gumideck - paigalda koos perega!


Kevade saabudes kutsuvad esimesed päikeselised päevad juba õuesolemist nautima, seetõttu on just nüüd õige aeg teha korda oma rõdud ja terrassid!


Gumidecki moodulaudis on ilus ja hubane pinnakate, millega on võimalik katta rõdu või terrassi pind, et see oleks jala all meeldiv ja soe. Sealjuures tagab termotöödeldud saarepuit vastupidavuse nind kestvuse 25+ aastaks.


Tegemist on ujuva laudisega, mille saad laotada otse siledale pinnale endale meelepärases mustris. Valida on 9 mustri vahel ning oma projekti aitab koostada meie loodud nutikas terrassikalkulaator, mis arvestab välja täpse materjali kulu ning hinna.


Terrassilaua ühenduspistikud on valmistatud vastupidavast sünteetilisest kummist, hoiavad kahe laua vahe ühtlase 4mm, moodulite kõrguse pinnast 31mm sh 21mm terrassilauda ning tagavad suurepäraselt vihmavee äravoolu.

Ettevõttena on meie eesmärk muuta terrassiehitus koos tellimisprotsessiga kliendi jaoks võimalikult kiireks ja mugavaks. Rõdu/terrass ei vaja enam pikka ja põhjalikku planeerimist, sul on vaja teha ainult järgmist:

- Mõõdista oma terrass
- Sisesta mõõdud Gumidecki terrassikalkulaatorisse ja vali muster
- Saada meile enda projekti link meie veebilehelt
- Tarnime teile kauba koduukseni (kaubale saab ka ise lattu järele tulla, asume Peetris)

Meie pakendus on kompaktne, mis võimaldab tellimusele ise järele tulles mahutada sõiduautosse kuni 10m2 katmiseks vajamineva materjali koguse.

Rohkem infot: www.gumideck.ee www.gumideck.ee.

Опубликовано: 08.03.2021

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях