Статьи и новости

Mida kõike oskavad teha tänapäeva nutikülmikud?

Mida arvate te külmkapist, mis annab teile teate, kui külmkapis on jää otsa saamas? või kui temperatuur pole toidu säilitamise jaoks piisav? Mis siis, kui saaksite küsida toidupoes olles oma külmikult - kas peate hankima rohkem mune või piima? Need on ainult mõned funktsioonid, mis tulevad kaasa tänapäevaste kõrgklassi nutikülmikutega.


Mida tähendab nutikas külmkapp?
Nagu nimigi ütleb on külmkapp nutikas nagu teie telefon või mõni muu nutiseade. Sõltuvalt külmikusse sisseehitatud funktsioonidest võimaldab see näiteks teie nutitelefoniga ühenduda ja selle kaudu näha, mis külmkapi sees on või kas külmkapi uks on lahti jäänud. Kallimatel ja nutikamatel külmikutel on olemas ekraanid, mis võimaldavad vaadata kalendrit, jätta märkmeid, vaadata televiisorit, mängida muusikat ja palju muud. Lisaks on võimalik külmkapp WiFi-ga ühendada ja otsida erinevaid retsepte ilma et peaksite külmiku juurest ära minema.

Lisaks võimaldavad nutikülmikud läbi nutiekraani näidata, mis on külmikus ilma, et peaksite kapi ust avama. Kasutage seda näiteks selleks, et saada kiire ülevaade kapis olevatest
toiduainetest.

Enamik nutikülmikutel on küll kahjuks vähem funktsioone, kuid on siiski kasulikud, näiteks telefoni teatise saatmine, kui uks on lahti jäetud, või teavitamine, kui jää hakkab otsa saama.

Valige endale soodne ja kvaliteetne nutikas külmkapp Kaup24 veebilehelt!

Kuidas muudab nutikas külmkapp teie elu lihtsamaks?
Ei tea, kas tasub oma koju nutikasse külmkappi investeerida? Vastus on iga pere jaoks erinev. Nutikülmik võib teie perele ja igapäevaelule tuua mitmeid eeliseid.

Siin on mõned nutika külmkapi omamise suurimad eelised ja kuidas need säästavad teie aega, raha ja muudavad elu pikemas perspektiivis lihtsamaks:

Säästke raha toidukaupade arvelt
Oleme kõik seda tunnet tundnud kui olete toidupoes ja te ei mäleta, kas teil on külmkapis piim olemas või mitte. Sellegipoolest võtate poest endaga kaasa paar piimapakki ja kodus avastate, et teil on liiga palju piima külmkapis. Nutika külmikuga sellist probleemi pole!

Enamik nutikate külmkappide abil saate reaalajas vaadata, mis teie külmkapis on - ja seda absoluutselt kõikjalt. Mõned nutikad külmikud pakuvad ka funktsiooni kõigi toidukaupade aegumiskuupäevade nägemiseks, et saaksite neid enne söömist meeles pidada, säästes selle uuesti ostmise lisakulusid.

Nutikate külmkappide abil on toidupoes käimine tõhusam ja raha kulutate te ainult tegelikult vajalikele toidukaupadele.

WiFi-ga ühendatav külmik võib maksta küll rohkem kui tavaline külmik, kuid pakutavad funktsioonid hoiavad pikemas perspektiivis siiski raha kokku.

Vältige hooldusprobleeme
Kas soovite vältida kulukat külmkapi remonti? Paljud tänapäeval turul olevad nutikad külmikud võimaldavad omanikul installida nutitelefoni rakendus ja saada hoiatusi, kui on probleeme või on vaja külmkapi filtreid muuta. Nendesse seadmetesse sisseehitatud tehisintellekt tabab võimalikke probleeme, nagu temperatuurilangus või kehv õhuvool, enne seda kui need suuremaid probleeme hakkavad tekitama.

Säästke energiat
Nutikad külmikud säästavad teie majapidamise elektrikulusid, jälgides pidevalt probleeme ja võimaldades hõlpsalt temperatuuri reguleerida. Enamik nutikaid külmkappe saadab kasutajale hoiatusi, kui miski blokeerib külmkapis või sügavkülmas õhuringlust.

Kaup24 suurest valikust leiate enda koju sobivaima sügavkülma parima hinnaga!

Mõnda nutikat külmkappi saab programmeerida ka nende energiatarbimise vajaduste rahuldamiseks tipptunni välisel ajal, mis võib koduomanike raha kokku hoida.

Muutke oma söögiaeg lõbusamaks
Nutikad külmikud võivad muuta köögis oleku lõbusaks kogu perele. Lõbustage õhtusöögi valmistamise ajal oma lapsi muusika või filmidega külmkapi ekraanil. Samuti saate lasta külmkapil mängida romantilist laulu, kui te kaaslasega kohtingu jaoks koos õhtusööki küpsetate.

Salvestage ja vaadake retsepte
Unustage oma tahvelarvuti ja vanad kokaraamatud - nutika külmkapi abil saate retsepte veebist hõlpsasti otsida ja enda jaoks ära salvestada. Võite isegi otsida YouTube'i video retsepte ja vaadata samm-sammult õpetust enda külmkapilt!

Hoidke oma pere organiseeritud
Kasutage oma külmiku nutikaid võimalusi märkmete kirjutamiseks ja kalendri tähtpäevade meeldetuletamiseks. Jätke lastele või teistele pereliikmetele märkmeid üksikasjadega selle kohta, mida valmistate õhtusöögiks või mis kell te koju jõuate.

Nutikad külmkapi sensorid
Jõudsite poest tagasi ja teie käed on asju täis? Pole probleemi! Nutikülmiku nutikad sensorid saavad aru, kui müksate hetkeks ennast vastu külmiku ust, avaneb see. Kui aga unustate külmkapi ukse lahti, annab see koos häälega sellest koheselt märku.

Jääkülm või tulikuum vesi?
See kaks-ühes nuti külmiku funktsioon võimaldab teil otse külmikust vett kas teha jää külmaks või kuumutada. Nii ei pea te eraldi keedukannu pärast muretsema. Lisaks pakuvad väga mitmed nutikad külmikud jäämasina funktsiooni, mis on ideaalne lahendus igaks ajaks.

Need on vaid mõned nutikülmikute funktsioonidest, mis muudaksid teie elu kergemaks.

Kindlasti tuleb pidada meeles, et iga nutikülmkapp ei ole samasugune ning ei oma endas samu funktsioone, mispärast on oluline tutvuda enne ostmist erinevate variantidega, et leida enda soovidele ja vajadustele vastav nutikas külmkapp.

Enne ostu on soovitatav tutvuda ka lähemalt nutikülmiku kasutusjuhendiga, et oskaksite kapi paigaldamisel kõikide asjaoludega arvestada.

Опубликовано: 28.07.2021

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

Что превращает ванную комнату в роскошный домашний спа-?

Что превращает ванную комнату в роскошный домашний спа-?

Ванная комната - отличное место для расслабления после долгого рабочего дня. Какими бы ни были ваши любимые спа-процедуры, хорошо спланированная и продуманная ванная комната облегчает их проведение. Как же создать в своем доме роскошную ванную комнату, идеально подходящую для спа-процедур?

Как выбрать садовую мебель?

Как выбрать садовую мебель?

Приятные ужины с близкими и качественное уединение - вот лишь некоторые из способов
провести время в саду. Чтобы такое времяпрепровождения было исключительно
приятным, важно выбрать садовую мебель, которая будет подходить для таких моментов.
Как выбрать удобную, красивую и долговечную садовую мебель?

Как отремонтировать гостевую квартиру с умом и по карману?

Как отремонтировать гостевую квартиру с умом и по карману?

Вы купили гостевую квартиру? Прежде всего, мы желаем вам удачи и успехов в этом
увлекательном путешествии! Если вы также ищете идеи, как повысить стоимость
квартиры и сделать ее более привлекательной для гостей, то в следующих разделах мы
расскажем вам о том, какие строительные и интерьерные работы принесут вам
наибольшую пользу. Мы рассмотрим, является ли тепловой насос с воздушным
источником тепла хорошим выбором для отопления и какая должна быть душевая
кабина.

Затемняющее руло для окон подходит как для спален, так и для детских комнат

Затемняющее руло для окон подходит как для спален, так и для детских комнат

Затемняющее руло на оконную раму подходит для всех жилых помещений, где
необходимо ограничить проникновение избыточного света. Установите его в
домашнем офисе, детской комнате или спальне. Затемняющее руло подходит для
любой комнаты и может использоваться вместе со шторами для придания мягкости и
текстуры. Как правильно выбрать руло и что нужно учитывать при выборе? Как
вообще перемещаться по комнате и нужно ли в корзину покупок добавить ночник?
Ознакомьтесь с советами!

Мечтаете о домашнем спа? Узнайте, как создать его самостоятельно

Мечтаете о домашнем спа? Узнайте, как создать его самостоятельно

Планируете сделать ремонт или обновить ванную комнату, чтобы создать в ней спокойное место для отдыха после рабочего дня? Чтобы помочь вам в этои, мы подготовили несколько рекомендаций, с которыми советуем ознакомиться перед началом работы. Создайте идеальный домашний спа вместе с нами!

Обеспечивает ли биокамин тепло и другие вопросы, ответы на которые мы дадим

Обеспечивает ли биокамин тепло и другие вопросы, ответы на которые мы дадим

Когда мы говорим о каминах, мы имеем в виду дровяные, а также
электрические и газовые камины. Но это далеко не единственные варианты.
Кто знаком с таким решением, как биокамин? Если вы о них слышали, то
обычно возникает множество вопросов: дает ли биокамин тепло? Имеет ли он
запах? Что он из себя представляет? Давайте начнем с последнего.

Лучший диффузор и очиститель воздуха для создания благоприятного микроклимата

Лучший диффузор и очиститель воздуха для создания благоприятного микроклимата

Хороший микроклимат влияет не только на наше самочувствие, но и на здоровье. Каждый из нас может многое сделать для создания комфортных условий в своем доме - от проветривания помещений до установки диффузоров и очистителей воздуха. Как это сделать и какой диффузор и очиститель воздуха лучше?

Взгляд на мелкие, но действительно важные аспекты при обустройстве жилья

Взгляд на мелкие, но действительно важные аспекты при обустройстве жилья

Вам не терпится оформить свой дом? Это очень увлекательный процесс, который включает в себя как планирование, так и покупку мебели. Чтобы помочь создать дом вашей мечты, есть несколько вещей, которые нельзя недооценивать. Часто это те места, которым не уделяется достаточно внимания. Изучите опыт других и создайте идеальный дом!

Как сэкономить на расходах на электроэнергию?

Как сэкономить на расходах на электроэнергию?

Экономия на энергозатратах может принести вам значительную сумму в течение года, а если делать это с умом, то не придется менять качество жизни. Мы дадим несколько идей по энергосбережению, которые следует рассмотреть при строительстве или ремонте нового дома, а также идеи по экономии энергии каждый день. Читайте дальше и начинайте вносить изменения уже сегодня!

смотреть ещё