Статьи и новости

Uued nutikad ja paindlikud sisustuslahendused kodukontorisse Radis Furniture’lt

Kuna koroonapandeemia tõttu veedame kontoris vähem aega kui kunagi varem, siis on kodu saanud juurde mitmeid funktsioone. Nende muutustega tuleb sammu pidada ka mööblidisainil. Päevasest kodukontorist võiks paari lihtsa liigutusega saada õdus elutuba, kus kontorimööblit kasutatakse multifunktsionaalselt.

2010. aastal pereettevõttena alustanud Radis Furniture’ toodab vineerist puitmööblit riiulitest kuni vooditeni ning nende mööbli teeb eriliseks see, et seda on võimalik kasutada mitmel otstarbel. Näiteks võib arhitekt ja disainer Michael Hilgersi disainitud unikaalse seinalaua taga tööd teha või eksponeerida sellel hoopis põnevaid esemeid, ent kokkupanduna võtab seinale kinnitatav minimalistliku disainiga mööbliese vähe ruumi ning lisab interjöörile karakterit. Või disainer Veiko Liisi loodud nutikas riiul, mida saab vertikaalsete vaheseinte abil laiemaks muuta ning mis koos lauaplaadiga muutub hoopis funktsionaalseks kodukontoriks. «Välimuselt minimalistlik, ent sisult suur!» ütleb Radise kaasasutaja Mauri Abner ning usub, et just tagasihoidlik, ent samal ajal käepärane ja otstarbekas disain on põhjus, miks Radise mööbel on juba sel aastal leidnud tee kodudesse rohkem kui 20 riigis üle maailma.

Mauri Abneri sõnul on Radise visioon see, et ükski ese ei sünni lihtsalt eseme enda pärast, vaid iga toote taga on kindel idee ja vajadus. «Soovime valmistada kvaliteetset multifunktsionaalset mööblit, mis kestaks põlvest põlve ning mitte vaid järgmise moetsüklini,» ütleb ta ning lisab, et täpselt sama oluline on nende jaoks ka hoida keskkonna jalajälg tootmisel võimalikult väiksena ning kasutada viimistluses ainult looduslikult puhtaid ja tervisele ohutuid õlivahasid.

Kõik Radis Furniture’ tooted on valmistatud naturaalsest kasevineerist, õlivahatatud, soovi korral ka tammespooniga. Osad tooted on saadaval ka Soome tootja Koskisen valge filmivineeriga või Valchromatiga. Kui Radise mööblile peaks aja jooksul tekkima väikseid täkkeid, siis saab kahjustatud kohad üle lihvida ning uuesti õlivahatada.


Radis Furniture’ kodukontori hitt-tooted:


Riiul LIFT – kui tavaliselt tuleb esemete paigutamisel arvestada mööbli suurusega, siis selle toote puhul on olukord vastupidine. Riiul LIFT kasvab koos meiega. Vertikaalsete seinte abil on riiulit võimalik vähese vaevaga laiemaks muuta ning koos lauaplaadiga saab sellest hetkega funktsionaalne töölaud, kusjuures plaadi kõrgust on võimalik ise valida vastavalt sellele, kas soovite töötada seistes või istudes.


Riiul PIX – kappidega riiul, mis on stiilne kujunduselement, ent samas mahutab palju. See, mis läheb uste taha peitud ning mis jääb nähtavale, on juba iga kasutaja otsustada. Ka kapiuste avanemise suuna saab iga kapi puhul ise määrata.


Kummut PIX 4x4 – ruumikas ja tugev karakteriga kummut, mis sobib nii elu- ja lastetuppa kui ka kontorisse. Neljakorruselisel kummutil on 14 ust ja avatud riiulid, riiulite sisekõrgus võimaldab mahutada ka suuremaid dokumendikaustu.


Kirjutuslaud MAN – minimalistliku disainiga stiilne kirjutuslaud sobib kodukontorisse ning lastele õppimiseks. Kahte vaikselt sulguvasse ja ruumikasse sahtlisse saab peita kommid või muud tähtsad materjalid.


Riiul CRISS-CROSS – ahvatlevalt mänguline ja avatud meelega! Riiul, mis on valmis Sinu saladusi kandma. Kõik on näha, kuid vaid Sina tead, kus miski asub. Selle pusleriiuliga annad oma kodule särtsakust ja paned külalised õhku ahmima.

Tutvu kõikide Radis Furniture’ kodukontori lahendustega SIIN

Опубликовано: 30.11.2021

Радис - Эстонский мебели для дома и сада

тел.:
+372 5558 5656
Адрес:
Järvekalda 33, Harkujärve, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.