Статьи и новости

Skandinaavialik vannituba võlub värviga

Skandinaavlased on tuntud selle poolest, et eelistavad sisekujunduses valgeid toone. Nüüd näeme, et trend on pöördumas ning huvi värvide vastu vannitoas kasvab. Üle 5 aasta tõi Gustavsberg välja uue mööblisarja, mis on üllatavalt värvilistes toonides.

Sisearhitekt Aet Pieli sõnul on Eesti inimesed üha julgemad värvilist mööblit vannituppa valima. „Ükski värv pole keelatud, vannituba tuleb sisustada nii, et endale meeldiks,“ rõhutab Piel. Põhjamaiselt minimalistlik Gustavsberg üllatab uue Artic mööblisarja nelja värvitooniga: soe ja virsikuroosa Peach eristub massist ja loob iseloomuga vannitoa, jahe tuhahall Ash Grey toob vannituppa ajatu elegantsi ja matt must Black Ash loob vannitoas draamat. Loomulikult on sari saadaval ka klassikalise valgena.

Vannitoamööbel peaks harmoneeruma olemasolevate sisustusmaterjalidega ja vannituba ei pea Pieli sõnul olema alati plaaditud. „Põneva tööstusliku interjööri saab, kui kasutada seinte viimistlemiseks mikrotsementi. Sellisesse vannituppa sobib hästi mustade segistite ja duššide kõrvale ka must mööbel,“ toob sisearhitekt näiteid. Samas näiteks roosa vannitoamööbel sobib buduaariliku kodu rõhutatult naiselikku vannituppa. Samuti on roosa hea valik laste vannituppa, kui kodus on mitu vannituba, soovitab Piel.

Sisearhitekti sõnul on sama tähtis kui ilu, oluline ka see, et mööbel oleks kauakestev ja kvaliteetne. Kindlasti tuleks odavale ajutisele eelistada ajatut kvaliteetset lahendust. „Kui soovid, et vannituba kestaks kaua, tuleks mõelda ka funktsionaalsusele,“ lisab Villeroy & Boch Gustavsberg Eesti müügi- ja turundusjuht Aivi Paju. Näiteks on praktiline, kui sahtlite ja kappide sisemuses aitab korda luua sahtlilahterdaja ja sahtel on varustatud anduriga juhitava valgustusega. Valgustuse võib paigaldada ka kappide alla, et vannitoa valguslahendus veelgi põnevamaks muuta. Hommikused iluprotseduurid muutuvad kiiremaks, kui kapiuste siseküljel asuvatelt riiulitelt leiab kiiresti üles vajalikud meigivahendid ja kreemid üles. Vannitoas aitab korda hoida kõrge kapp, kus on ruumi pesukorvi peitmiseks. Mati viimistlusega peeglipinna alaservad hoiavad ära näpujälgede tekke.

Mööbel on valmistatud Soomes vastu pidama niiskes vannitoakeskkonnas ning lähtudes põhimõttest, et selle tootmisega kaasnevad keskkonnamõjud oleksid võimalikud minimaalsed.

Опубликовано: 05.05.2022

Oy Gustavsberg Ab Eesti Filiaal

тел.:
+372 646 0312
Адрес:
Fr.R Faehlmanni 6, Tallinn, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

ДУБОВАЯ МЕБЕЛЬ – ЦЕННАЯ И НАДЕЖНАЯ

Дуб с древних времен был известен как старая и ценная древесина. Из него делали все, что должно было быть прочным и долговечным: колеса телеги, военные корабли, бочки с вином и т. Д.
Дуб также высоко ценится в мебельной промышленности. Мебель из дуба чрезвычайно прочная, прочная, с красивым рисунком, неподвластна времени и вписывается в любой интерьер.
Вода также не очень сильно влияет на древесину дуба, но в воде она темнеет, за счет чего становится более прочной, и появляется красивая древесная структура.

Эпоха золота

Эпоха золота

На сегодняшний день одну из главнейших ролей в дизайне интерьера играет медь, которая повлекла за собой такие металлы, как бронза и золото. Последнее смогло завоевать огромную популярность, а потому его можно найти в самых разнообразных частях дома, начиная гостиными и заканчивая ванными комнатами.

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новые серии мебели для малышей на smart24.ee

Новинки! Серии мебели для малышей в интернет-магазине Smart24.ee. Очень красивые и качественные кроватки для младенцев, комоды с пеленальными столиками и шкафы. Также теперь в нашем магазине можно найти постельное белье для детских кроваток по приятным ценам.

смотреть ещё