Статьи и новости

TERRATSOMUSTER – ELAV JA MARKANTNE VANNITUBA


Omapärase, elava ja markantse vannitoa saavutab terratsomustri keraamiliste plaatidega. Oleme valinud inspireerimiseks kolm kollektsiooni: Schegge, Futura ja Deconcrete.


Itaalia tootja Fioranese kollektsiooni Schegge (eesti keeles killud) iseloomustab kõige paremini kollektsiooni nimi – killud. Plaadil on eri suurustega ja soojades toonides killud, mis loovad ebakorrapäraseid dünaamilisi vaiguefektiga mustreid. Kollektsioonis on kokku neli värvitooni (Calce, Genere, Porpora, Grafite) ja valikus on nii ühevärvilisi kui ka killukestega plaate. Schegge kollektsiooni purpurpunane toon (Porpora) on ainulaadne keraamiliste plaatide valikus. Kombineerides ühevärvilisi ja killukestega plaate on võimalik luua esteetilist ning maalilist vannitoa interjööri. Schegge keraamilised plaadid sobivad veel elutuppa ja kööki nii põrandale kui ka seinale. Plaatide suurused on 90 x 90 cm, 60 x 120 cm, 60 x 60 cm ja 30 x 60 cm.


Tutvu kollektsiooniga SIIT


Itaalia tootjalt Ariana on õrnema terratsomustriga kollektsioon Futura, mis on elegantne ja inspireeritud loodusest. Futura pakub võimalust jäljendada D'Iseo järve kallastelt kaevandatud unikaalset settekivimit enda vannitoas, et tuua loodust meie igapäevaruumidesse. Futura kollektsioon sobib rahulikumasse interjööri, tehes vannitoa seina või põranda eriilmeliseks. Portselanplaate on kolmes värvitoonis (Tortora, Antracite, Cenere) ja eri dekoorides ning neljas suuruses 120 x 120 cm, 90 x 90 cm, 60 x 60 cm ja 30 x 30 cm. Futura keraamilised plaadid on toodetud vähemalt 40% taaskasutatud materjalidest.


Tutvu kollektsiooniga SIIT


Itaalia tipptootja Sant’Agostino kollektsioon Deconcrete on tasakaalus kompositsioon, milles detailide ilu ning terratsomustrite jõuline ja elav mäng saavad kokku betooniefektiga portselanplaatides. Kollektsiooni värvivalik, formaadid, viimistlus ja dekoorid pakuvad tehniliselt turvalisimat ja esteetiliselt põnevaimat lahendust igale interjöörile. Deconcrete plaatidel on erakordne omadus – muutudes voolava veel all veelgi libastumiskindlamaks. Plaate on suurustes 120 x 120 cm, 90 x 90 cm, 60 x 60 cm ja 30 x 30 cm.


Tutvu kollektsiooniga SIIT

Опубликовано: 21.07.2022

Floorin AS

тел.:
+372 655 8244, +372 655 3902
Адрес:
Pärnu mnt 139E/3, Tallinn, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях