Статьи и новости

Valgusküllased mööblidisaini hübriidid

Saksa disainer Michael Hilgers koostöös Radis Furniture’iga on loonud just praeguseks hämaraks hooajaks sobiva multifunktsionaalse seinalaua RADIUS. Nimelt peitub uues seinalauas praktiline akutoitega Osrami LED-valgusti. USB-laadimisega valgustile on integreeritud liikumisandur ja päeva-öö sensor. Valgusti kinnitub seinalaua lakke magnetiga ning seda on mugav laadimiseks eemaldada. Disaineri soov on tulla vastu tänapäeva probleemidele, kus üha suurenev ruumikitsikus, väiksemad pinnad ja miks mitte pimedad toanurgad, vajavad kompaktsemaid lahendusi.

Valikuid kodukontorisse on aga veelgi- FOLDY hübriidne kummut sobitub selleks ideaalselt. Disainer Raul Abneri loodud panipaiga ja kirjutuslaua koosluse mugavus peitub liigendlauas, mis kokkupanduna on äärmeselt kompaktne. Ainult head lahendused on pakkuda ka uuenenud NOBLE kollektsiooni kummutitel. Interjööri kergelt sobituva minimalistliku disainikeelega ja praktilise sahtlte tasandiga NOBE kahe sahtli ja kahe uksega ning puhta vormijadaga NOBLE kummut nelja uksega. Parim viis hoida asjad stiilselt silma alt ära kuid samas alati käepärast!

Rahvusvaheliselt tunnustatud mööblit tootev Eesti ettevõte Radis Furniture teeb koostööd Makeitneutral’iga ja iga ostuga teed panuse Eesti metsa istutamisel.

 Источник: radis.ee

Источник: radis.ee

 Источник: radis.ee

Источник: radis.ee

 Источник: radis.ee

Источник: radis.ee

 Источник: radis.ee

Источник: radis.ee

Опубликовано: 24.11.2022

Радис - Эстонский мебели для дома и сада

тел.:
+372 5558 5656
Адрес:
Järvekalda 33, Harkujärve, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.