Статьи и новости

Suveks uuele terrassile


Päev tundub pikem, päike hakkab vaikselt end rohkem ilmutama ning järjest enam tulevad fookusesse suveterrassid! Kui otsid suveks uut terrassi, siis meil on hea valik erinevaid kvaliteetseid ja vastupidavaid lahendusi, mille puhul saame aidata lisaks materjalile ka paigaldusega.


Millist terrassi valida? Siin on väike lühitutvustus populaarsematest terrassilaudadest.

Terrassilaud IPE
Ipe (Brasiilia Pähkel) on maailmas tuntud oma suurepäraste omaduste poolest. Ipe on üks kõvemaid puitu maailmas, mis annab terrassile vastupidavuse ja pikaealisuse. Samuti on see vastupidav putukatele, hallitusele ja mädanemisele ning omad väga head tulekindlust. Ipe värvus on segu rikkalikust pruunist, punasest ja merevaiguvärvidest ning iga laua toon varieerub märkimisväärselt.

Terrassilaud BURMA TEAK
Üks parimaid asju tiigipuu juures on see, et erinevalt mõnest teisest lehtpuust vajab see väga vähe hooldust. Birma tiikpuu on väga kõrge loodusliku õlisisaldusega, mis aitab vältida niiskuse ja mädanemise põhjustatud kahjustusi. Burma Teak on kuldse, vasekarva värvusega, mis tumeneb ajaga.

Terrasilaud YELLOW CUMARU
Cumaru on kõrge tihedusega ja õline, mis muudab ilma keemilise töötluseta vastupidavaks putukatele, hallitusele, mädanemisele ja lagunemisele. Cumaru kasv on kiirem kui nt Ipel ja seetõttu see on soodsam eksootiline puit terrassidele.

Terrasilaud RHINOWOOD
Lõuna-Aafrika männi terrassilaud, pakub märkimisväärset vastupidavust ja mõõtmatut stabiilsust, mille annab uuenduslik ja patenteeritud termilise töötluse ja parafiiniga immutamise protsess. See parandab männi füüsikalisi ja mehaanilisi omadusi, mis tavaliselt pole väljas eriti vastupidavad ega püsivad. Ajas tekkiva halli tooni eemaldamine on Rhinowood terrassilaualt survepesuriga lihtne ja kiire.

Kõikidel RM Stuudio terrassiostjatele on kvaliteetsed OSMO terrassiõlid eripakkumisega -30%!

Kui sooviks on aga olemasolevat terrassi hooldada, siis saame sulle oma paigaldus- ja hooldusmeeskonnaga abiks olla. Küsi pakkumist ja jäta see töö oma ala spetsialistide hoolde!

Tutvu RM Stuudio terrassivalikuga SIIN!

Опубликовано: 17.05.2023

RM Stuudio

тел.:
+372 650 1200
Адрес:
Pärnu mnt 110, Tallinn, Harjumaa
Е-почта:
Пожалуйста, заполните все поля.

Вы также можете быть заинтересованы в следующих статьях