Huvitavad tooted

Kimpus libeda põrandaga?



Libe põrand võib meid ootamatult üllatada igalpool. Ilmselt on meist enamus libastunud märjal põrandal saunas või vannitoas. Enamasti vältinud küll suuremat sorti õnnetust, kuid kahjuks ei lõppe kõik alati õnnelikult ning libeda põranda tõttu juhtunud õnnetuste arv on üpris suur. See on põhjustatud töötlemata põrandakivi pindadel esinevatest silmaga mittenähtavatest pooridest, mille tõttu jääb vesi pinnale kauemaks ja tekib vesiliu oht. Enim ohustab libe põrand lapsi ja vanemaid inimesi. Seega tasub tegeleda ennetustööga ning mõelda erinevatele võimalustele oma kodu turvalisemaks muutmisel.


Libedustõrjeks on tänapäeval mitmeid lahendusi, sealhulgas lihtne ja tõhus kivipõrandatöötlus
antiSLIP system®.


antiSLIP system® aitab vähendada libastumise ja kukkumise riski plaaditud põrandatel. Peamine kasutusala on märgruumid (saunad, vannitoad, köögid, esikud) aga ka näiteks välistrepid ja emailvannid.

Unikaalne 3-astmeline antiSLIP system® töötlus toimib väga lihtsalt - aine tungib põrandakivi pinna pooridesse, mis niiskuse ja vee tõttu paisuvad ning järsult suurenev hõõrdetegur hoiab ära libastumise.
Põrandapinna töötlemiseks antiSLIP system®'ga ei ole vaja eririietust ega hingamist kaitsvat maski, sest töötlusaine ei erita mürgiseid gaase. See on hõlpsasti ise teostatav, kuigi koju võib kutsuda ka vastavat teenust osutavad spetsialistid.

Töödeldud pind säilitab endise välimuse, ega kahjusta põrandamaterjali. Suletud pooridega pind pärsib bakterite kasvu põrandapinnal.
Hilisem igapäeva puhastus ei nõua samuti erimeetodeid, põrandaid võib pesta tavapäraste vahenditega, ilma et antiSLIP system®'i kaitsekiht kuluks. Tasub vaid silmas pidada, et pinnakaitseained, impregneerivad tooted, vahad, polümeerid, kristallimisained ja seebisisaldusega puhastusained võivad vähendada antiSLIP System®-i efekti.
antiSLIP system® on kemikaalikindel. Ei karda tugevaid happeid ega ka leeliseid. Niisiis on see lihtne ja turvaline.


Tänu antiSLIP system®'le on tänaseks turvalisemad väga paljud kodud, lasteaiad, kaubanduskeskused, hotellid ja SPA-d.

antiSLIP system®'i kvaliteedimärgiks, võrreldes sarnaste põrandatöötlusmeetoditega, on pikk garantii – kodustes tingimustes kuni 5 aastat.


E-pood: www.clean24.eu

Sisestatud: 05.02.2013