Huvitavad tooted

Avasta uus materjal lillepotiümbriste maailmas – tekstiil

Tekstiil on tõeliselt hea ja tänuväärne materjal, mida saab vajadusel vormida. Kõige üllatuslikum on, et tekstiilist potiümbrise põhi on täiesti veekindel. Kangas aitab luua mõnusa atmosfääri igale eluruumile ja on tõeline pilgupüüdja sinu kodus, samas on lihtne sobitada diivani, tugitooli või patjadega.

Softbag sobib suurepäraselt meie lillede kuningannale – orhideele. Kangas harmoneerub orhidee sametiste õitega. Kaunis pilgupüüdja lauale või aknale. Saadaval erinevad suurused ja värvid. Kuid Softbagi võib kasutada ka köögitarvikute hoidikuna, pisikeste mänguasjade peidupaigana, õunakausina – lase fantaasial lennata.

Toodet saad osta siit, hinnad lisatud tootepiltide juurde.

Sisestatud: 04.11.2013

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Suveks külma joogi karafin ja mugavad säilituskarbid

Suveks külma joogi karafin ja mugavad säilituskarbid

Suvi on Eestimaal lühike ja seepärast püüame võtta „viimast“. Tuleme sulle appi ja muudame sinu suvised istumised värvikaks ja kokkamise mugavaks. Ideede Kummut pakub sulle selleks jahutusega joogi karafine ja hügieenilisi ja mugavaid säilituskarpe. Jahutusega karafin hoiab kuumal suvepäeval joogid külmana. Samuti on suvel kokkamist palju ja selleks et alles jäänud toit säiliks kauem värskena kasuta Clip & Close säilituskarpe.

vaata kõiki