Artiklid ja uudised

Aknakatted Sunorekist!

Paneelkardinad uusehituses asuva firma kontoriruumi on õmmeldud spetsiaalselt kupongina kujundatud kangast, taustaks valitud sobivad ühevärvilised. Kuna ruumide kujundamiseks kasutati sisearhitekti abi, siis on kangaste valik toimunud samuti tema abiga. Paneelkardinate peamine eelis on nende eriviisiline mänguline paigutamine ja antud ruumis valis töötaja oma viisi, kuidas ta tahab mustrit näha. Loodetavasti on antud foto inspiratsiooniks teistele firmadele akende katmise võimalustest, alternatiiviks üldtunnustatud lamell- ja ribakardinatele.

Ka üksikud kitsad efektse mustriga kangapaneelid lisavad ruumi elu ja liikuvust. Varieerimisvõimalused on lõputud ja kanga kulu pole suur. Nii võib paneele ka tihedamini vahetada. Sunoreki laovalikus on valged kolme-, nelja- ja viierealised paneelsiinid ning kolmerealised alumiiniumi värvi paneelsiinid. Eritellitavana on valik veelgi suurem.

Juuresoleva paneelkardina Sunoreki poolne autor on disainer Signe Pruul. Signe on Sunoreki kauaaegne disainer olles töötanud firmas ligi 10 a. Signel on väga lai püsiklientide ring kes hindavad tema loovust disaini osas, tehnilist kompetentsi ning meeldivat kliendi vajadusi arvestavat suhtlemisstiili .

AS Sunorek on Eesti erakapitalil põhinev ettevõte, millel käesoleva aasta kevadel täitub 16.tegutsemisaasta. ASile Sunorek kuuluvad kaubamärgid Sunorek, Tank, Arina Express, DOKK 11. Sunoreki kaubamärgi all disainib ja valmistab ettevõte tehnilisi kardinaid (voldikkardinad, rulood, riba- ja lamellkardinad), tekstiilkardinaid ning kardinakandureid.

Tank kaubamärgi all disainib ja valmistab ettevõte garderoobisüsteeme, liuguksi, vaheseinu ning pakub erinevaid huvitavaid ruumilahendusi.

DOKK 11 on tehniliselt keerukate ning enamasti motoriseeritud sise-ja väliste aknakatete müümisele keskendunud brändi nimi.

Arina Expressi salongis leiavad ostjad lisaks eritellitavatele aknakatetele suurima valiku kohapeal müüdavaid valmismoodus kardinaid, kandureid ja aknakatteid.

Lisaks eelpooltoodule pakuvad Sunoreki professionaalsed töötajad meie klientidele nõustamist, mõõtmisteenust, tellitud kauba transporti ning paigaldusteenust. Lähemalt Sunoreki toodetest www.sunorek.ee ja Tank toodetest www.tankstudio.ee











SUNOREK
sunorek@sunorek.ee
www.sunorek.ee
www.tankstudio.ee

Sisestatud: 03.03.2009

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Skandinaavialikult helge kodusoojus Tank Indoorist

Skandinaavialikult helge kodusoojus Tank Indoorist

Skandinaavia disaini kandev idee on muuta argielu esteetilisemaks tänu visuaalselt nauditavale tarbekunstile, mis peab olema igapäevaselt kasutatav ning see ei ole mitte ainult jõuka eliidi privileeg, vaid on kättesaadav ka tavatarbijale. Selles disainivoolus on selgelt äratuntav funktsionalismi võidukäik – igal mööblitükil ja sisustuselemendil on hoolikalt planeeritud tervikus täita oma roll ning oluline osa funktsionaalsusest on materjalide ja toodete kvaliteet ning vastupidavus.

vaata kõiki