Artiklid ja uudised

Maalid seinale ja seinad maalideks

Aeg on meie kõigi jaoks väärtus.Seda enam kasutame me kõik interneti teel tehtavaid valikuid. Soetame omale kodutehnikat, ostame mööblit ja – miks mitte – külastame ka kunstinäituseid! Artdesigneri koduleht pole aga ainult vaatamiseks- kõike pakutavat on võimalik tellida.


Kodu on meie pühamu, peidupaik maailma murede ja igapäeva probleemide eest.Kodu on koht, kus ennast hästi tunda ja seda heaolu oma sõpradega jagada. Nii, nagu igas ruumis, on ka igas maalis oma energeetika. Leides hingelähedase teema, ei pruugi aga valmis maali toonid teie interjööri koloriidiga sugugi ühtida. Tellides oma koju pildi, saate valida lisaks teemale ka suuruse ja värvikombinatsiooni. Oma maali ei pea tingimata valima pakutud variantide seast – kunstnikuga kokkuleppel on alati n+1 võimalust saada midagi kordumatut ja ainulaadset. Kõik maalid on alusraamile pingutatud lõuendil. Iluraame kaasa ei paku – igale interjöörile omad valikud.



Põneva ja omalaadse kingina kasutatakse üha enam portreed tähtpäevalisele või pulmadeks. Võimalus tellida ka aktiportree magamistuppa. Modell ei pea tulema kohale, piisab saadetud fotodest. Teostan portreid foto põhjal. Portreede suurus alusraamitud lõuendil algab 30x40cm(800.-eek), 40x50cm, 50x60cm jne. Spetsiaalsel struktuursel paberil portreed võimalik tellida vaid A4 formaadis, hind ühele figuurile 300.-eek, kahele 450.-eek. Kättetoimetamine posti teel, tasumine arvele peale kättesaamist.


Ainulaadse ja originaalse mooduse oma kodule uus ilme anda on ka seinamaalingud. Koloriitsete seinamaalingute kõrval pakume ka pastelsemaid, paari seinatooni võrra heledamaid/tumedamaid maalitud kombinatsioone. Seinamaalingute pakkumine kehtib küll vaid Tartus ja Tartu maakonnas. Iga asi algab kavandist ja kõik tehtavad tööd valmivad koostöös sinuga, tellija!


Uute põnevate lahendusteni!






Merike Läte
Artdesigner OÜ
Tartu
tel: 534 39923
merikelt@hot.ee
mailbox@artdesigner.ee
www.artdesigner.ee

Sisestatud: 09.07.2009