Artiklid ja uudised

3D aiaplaanid arvutis

Aiaplaani joonistamine arvutis 3D versioonis (Google Sketchup programmis) .

See kursus sobib aiakujundajale, kui ka lihtsalt koduaia omanikule, kes soovib aiaplaani arvutis kolmemõõtmelisena osata ehitada. Aiaplaanide joonistamine arvutis on tänapäevane lähenemine, et paremini ära visualiseerida oma kujundusmõtted. Kursus Aiaplaan 3D Google Sketsup-is ehitatakse reaalselt valmis kaks erinevat 3D aiaplaani, koos lisadega (värvimine, taimede kasutus, välimööbel, valgustus). See annab piisava kogemuse, et hiljem kodus oma aiaplaane osata programmis üles hakata ehitama.

Lisainfo: programm Google Sketchup on tasuta internetist allalaetav tarkvara. Kui oled selle tasuta internetist oma arvutisse alla laadinud, saad seda kohe kasutama hakata.

Juhendaja Mailis Laanemäe on MTÜ Eesti Aiaklubi looja ja juhataja (2004-2007), nüüdseks Gardener OÜ aiakujundusfirma omanik. Aiandusürituste korraldajana on tema õpetajateks/lektoriteks olnud kõik Eesti iluaianduses tegevad inimesed. Aiaplaani kursuste jooksul on praeguseks 120 aeda valmis joonistatud.

Kursuse sisu:
joonistame arvutis valmis ühe geomeetrilise aiaplaani ja ühe vabakujulise aiaplaani, õpime kasutama lisamudeleid ( taimed, välimööbel, valgustus, jne.)

Osalemiseks on vajalik oma sülearvuti (hiirega!), millel on wifi kaart.

Aeg: kolmapäeviti 7., 14., 21., 28. okt ja 4., 11. nov, kell 18.00-21.00.
Hind: 1600 kr + km, soodustus haridustöötajale, euro26, ISIC ja ITIC kaardi omanikule -15% (vabade kohtade olemasolul)
Grupi suurus: 10 inimest

Lisainfo ja registreerimine: tel 644 4044, Tiiu Paas, tiiu@opetajatemaja.ee


TALLINNA ÕPETAJATE MAJA
Aadress: Raekoja plats 14, Tallinn 10164
info@opetajatemaja.ee
www.opetajatemaja.ee

Sisestatud: 25.09.2009

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki