Artiklid ja uudised

Voldikkardin- küttekulude kokkuhoidja

Soovitab Mairiika Kirsimägi, AS Sunoreki tootejuht



Meie kliimavöötmes kõigub aastaringi temperatuur suure amplituudiga. Sügisest kevadeni me kulutame toasooja saamiseks gaasi, elektrit, õli vms. Südasuvel oleme taas probleemi ees, päike kütab samad ruumid palavaks ning jahutamiseks vajame konditsioneeri.

Kas Sa teadsid, et aknakatted loovad isolatsioonikihi aknaklaasi ja aknakatte vahele. Mida lähemale aknaklaasile on võimalik paigaldada aknakate, seda parem on soojapidavus mõlemas suunas. Voldikkardin saab olla just nii väike, kui on klaasipind.

National Physical Laboratory on testinud ühe Sunoreki hankija, Louvolite, voldikkangaid. Uuringu tulemusel on võimalik jagada nende poolt pakutavad voldikkangad kolme energiaklassi.
See tagab tarbijale konkreetse kulude kokkuhoiu.

Kui kasutatakse voldikkardinaga koos ka Perfect Fit raami, on sääst 15%.


Duette- kangaga voldikkardina saab paigaldada maksimaalselt aknaklaasi lähedale. Lisaks aitab külma õhu tuppatungimist takistada topeltkangaste vahele jääv õhuruum.


Küsi täpsemat informatsiooni lähimast Sunoreki salongist.


SUNOREK
sunorek@sunorek.ee
www.sunorek.ee

Sisestatud: 02.11.2009

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Skandinaavialikult helge kodusoojus Tank Indoorist

Skandinaavialikult helge kodusoojus Tank Indoorist

Skandinaavia disaini kandev idee on muuta argielu esteetilisemaks tänu visuaalselt nauditavale tarbekunstile, mis peab olema igapäevaselt kasutatav ning see ei ole mitte ainult jõuka eliidi privileeg, vaid on kättesaadav ka tavatarbijale. Selles disainivoolus on selgelt äratuntav funktsionalismi võidukäik – igal mööblitükil ja sisustuselemendil on hoolikalt planeeritud tervikus täita oma roll ning oluline osa funktsionaalsusest on materjalide ja toodete kvaliteet ning vastupidavus.

vaata kõiki