Artiklid ja uudised

Tank Easy – tellija mõõtudega praktiline garderoob kiirelt ja mugavalt.

Nüüd on meie klientidel äärmiselt kiire, lihtne ja mugav viis tellida enda jaoks sobivaimad kapilahendused.
Pikaajalistele müügikogemustele tuginedes ning kliendi vajadusi ja funktsionaalsust arvestades oleme loonud kappide valmislahendused - Tank Easy. Valmislahendused toodame vastavalt ava või ruumi mõõtudele. Antud lahendused on mõeldud kasutamiseks koos liugustega, kuid loomulikult võib liuguksi ka mitte tellida või tellida need kunagi hiljem.
Tank Easy valikus on 35 erinevat kapilahendust, millest 10 on eriti ökonoomsed, nn nišilahendused. Nende plaatdetailide arv ning koos sellega lahenduse maksumus on viidud miinimumini. Muus osas vastavad Tank Easy lahendused tuntud kvaliteedikriteeriumitele – läbipaindumisele vastupidav 22 mm mööbliplaat ja koos paigaldusega pakutav eluaegne garantii. Loomulikult pakume täisteenindust müügiprotsessis alates kavandamisest ja mõõdistamisest kuni paigalduse ja järelhoolduseni.

Enda jaoks sobivaima lahenduse saad valida SIIT

Samast leiad infot erinevate kapilahenduste mõõduvahemike ning hinnatasemete kohta. Abiks on esitatud lihtne mõõduvõtmise õpetus ja juhised liuguste valimiseks. Kui kodus on põhimõtteline otsus lahenduse ja materjalide osas langetatud, vormistatakse müügisalongis tellimus mõne minutiga, kasutades läbi Interneti toimivat ImosNet tellimiskeskkonda. ImosNet tellimiskeskkonna suureks eeliseks on see, et tellimuse sisestamisega genereeritakse automaatselt tellitud toote fotorealistlik 3D kujutis ning toote valmistamiseks vajalikud töölehed tootmisele. See võimaldab toote valmistustähtaja tunduvat lühendamist kuni ühe nädalani ning välistab tellimuse käsitlusprotsessis tekkida võivad vead.

Agu Kuldver,
AS Sunorek
Tank tootejuht

Sisestatud: 21.04.2010

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Skandinaavialikult helge kodusoojus Tank Indoorist

Skandinaavialikult helge kodusoojus Tank Indoorist

Skandinaavia disaini kandev idee on muuta argielu esteetilisemaks tänu visuaalselt nauditavale tarbekunstile, mis peab olema igapäevaselt kasutatav ning see ei ole mitte ainult jõuka eliidi privileeg, vaid on kättesaadav ka tavatarbijale. Selles disainivoolus on selgelt äratuntav funktsionalismi võidukäik – igal mööblitükil ja sisustuselemendil on hoolikalt planeeritud tervikus täita oma roll ning oluline osa funktsionaalsusest on materjalide ja toodete kvaliteet ning vastupidavus.

vaata kõiki