Artiklid ja uudised

Tallinna Õpetajate Maja kutsub uutele ja huvitavatele praktilistele kursustele

Klaasisulatustehnika 3 käiku
Klassikaline klaasimaal


17.05 KLAASISULATUSTEHNIKA 3 KÄIKU - õpid tundma klaasi kui materjali võimalusi ja valmistad erinevates tehnikates klaasist esemeid.

Kursuse jooksul tutvume 3 erineva klaasisulatustehnikaga - pâte de verre ehk klaaspasta, vormi sulatuse ning lehtklaasisulatusega.
Vaatame, milliseid erinevaid tulemusi annab erineva kuju ning suurusega algmaterjali ning sulatustemperatuuride kasutamine. Kursus võiks huvi pakkuda just neile, kes soovivad tundma õppida klaasi kui väga mitmekülgse materjali e rinevaid võimalusi. Kursuse käigus valminud erinevates tehnikates klaasist esemed saab iga osaleja kursuse lõpus loomulikult endale.

INFO: tel 615 5163, 5565 5486, Kristel Sarnet kristel@opetajatemaja.ee või vaata täpsemalt ja registreeri SIIT



20.05 KLASSIKALINE KLAASIMAAL
- tutvud klassikaliste klaasimaalivärvidega ja proovid läbi mitmed maalitehnikad.

Kursuse jooksul teeme tutvust klassikaliste klaasimaalivärvidega, mis põletatakse klaasi külge 580 - 600 ⁰ C kraadi juures, nii et maalitud pind muutub vastupidavaks igasuguste ilmastikutingimuste ja kraapimise vastu. Kasutades erinevaid tööriistu, proovime läbi kõiksugu maalitehnikaid. Kursuse lõpuks saab iga osaleja endale omakavandatud klaasimaalipildi värvitul tahvelklaasil.


INFO: tel 615 5162, 554 8856, Tiiu Paas, tiiu@opetajatemaja.ee või vaata täpsemalt ja registreeri SIIT

Sisestatud: 05.05.2010

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki