Artiklid ja uudised

Kodu on meie kaunis kindlus

Kodu on meie kindlus. Vähemalt meie südames on ta võitmatu.Hämmastavalt palju detaile on seinte vahel, mis muudavad selle kindluse nauditavaks nii oma perele kui külalistele.

Kui hoolikalt valitud värvitoonid on seinal, mugav mööbel hellitab keha ja silma, jääb ometi midagi tabamatut puudu... See ongi see osa tervikust, mis paneb i-le punkti, avab meie kodu salasopid teistele ja õigesti valituna muudab kodu täiuslikult meeldivaks ka meile endile.

See on kunst – maalid, graafika, joonistused, seinamaalingud...
Üha enam on inimesi, kes hobina suudavad luua sobivad teosed oma kätega. Kui aga ise sellega toime ei tule... siis tuleb pöörduda kunstniku poole.

Kodulehel www.artdesigner.ee on galeriis erinevate teemade all arvukalt maale, mille hulgast saab valida sobiv. Tellijal on võimalus määrata oma suurus, muuta värvigammat või kombineerida erinevatest teostest detaile. Maalid valmivad eranditult käsitööna, ei ole prinditud, seega sarnasus ca 90% originaalile.
Samuti saab alati avaldada oma salasoov teema osas, mida lehelt ei leia... Üheskoos arutluse käigus oleme lahenduse leidnud.

Üha enam mõtleb klient ka magamistoas loodava miljöö peale. Aktid on ja ilmselt ka jäävad üheks populaarsemate hulgast. Naisena tean naisellikke nõrkusi hästi ja seega on nüüd võimalus tellida aktimaal sarnasest naisest, kelle voodipäitsit pilt kaunistama hakkab.
Lillemaalid on populaarsed nii koduses interjööris kui kingitustena . Seda ilmselt nii rõõmsate toonide kui närtsimatu õieilu tõttu...

Seega tasub pilk peale heita pakutavale. Seda enam, et hinnakiri on piisavalt soodne.
Kuigi Artdesigner oü asub Tartus, pole vahemaad meile probleemiks – alati on aidanud ELS Kullerteenus ja Gargobuss maalid kenasti Teieni toimetada.











Sisestatud: 09.06.2010