Artiklid ja uudised

Kaks kasulikku sisekujunduskoolitust arvutis!

20.09 3D PROGRAMM GOOGLE SKETCHUP ALGAJATELE - õpid arvutis modelleerima kõike, mida oskad vaid ette kujutada.

Vabavarana maailmas laialdaselt tuntud programm Google SketchUp on äärmiselt populaarne nii algajate 2D ja 3D loojate seas, kui ka professionaalsete disainerite igapäevase töövahendina.
Modelleerida saate kõike, mida oskate vaid ette kujutada. Saate teha elutoa sisekujundusplaani, uue mööblieseme, rulapargi kodulinna, luua automudeli, ehitada omale maja jpm. Oma loomingu saate eksportida animatsioonina ja jagada seda YouTube'is üle kogu maailma. Piiranguid programm ei sea - SketchUp-iga saate luua kõike mida soovite.
Programmi tutvustav video ....
Kursuse jooksul õpime selgeks kõik programmis kasutatavad töövahendid ja nende kasutusviisid, koos ehitame ühe maja, disainime mööblit jpm

INFO: tel 615 5162, 554 8856, Tiiu Paas, tiiu@opetajatemaja.ee või vaata täpsemalt ja registreeri ....

06.10 3D SISEKUJUNDUS ARVUTIS - õpid tegema oma kodule ise arvutis sisekujundusplaani.

Kursus sobib nii sisekujundajatele kui ka lihtsalt inimesele, kes soovib saada selgeks programmi ja hiljem oma kodule sisekujundusplaan ise valmis teha. Kursusel Sisekujundusplaan 3D Google Sketsup-is ehitatakse reaalselt valmis üks terve kodu. Seega annab kursus piisava kogemuse, et hiljem iseseisvalt oma või tellijate kodudele sisekujundusplaane osata üles ehitada.
Programmi tutvustav video ....
Kursusel õpime selgeks vabavarana väga laialdaselt tuntud programmi Google Sketchup, lähtudes sisekujunduslikest võimalustest selles programmis. Ehitame 3D versioonis üles ühe terve kodu (elutuba, vannituba, köök, magamistuba). Lisaks õpime tegema mudeleid (diivan, voodi), kasutama ja lisama ise erinevaid materjale (tapeet, vaip, mustrid, jne.).

INFO: tel 615 5162, 554 8856, Tiiu Paas, tiiu@opetajatemaja.ee või vaata täpsemalt ja registreeri ....

Sisestatud: 14.09.2010

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki