Artiklid ja uudised

Ise maalitud lillemaal on eriline

Tallinna Õpetajate Majas 15.-16. juunil toimumas kursus "Lillemaal õlivärvidega", mille raames omandatakse esmased teadmised ja oskused klassikalise õlimaali tehnikatest.

Soovija saab hiljem jätkata maalimist kas iseseisvalt kodus või kogenud juhendaja käe all.


Motiivi võib iga osaleja valida vastavalt oma soovile või maalida juhendaja valitud lillekompositsiooni.
Osalejad saavad kursuse ajaks oma kasutusse kõik maalimiseks vajaliku – molbert, krunditud aluspapp, pintslid, värvid, jne. Eelteadmised ei ole olulised, on vaid vaja tahta – igas osavõtjas peitub maalija! Maalimine pakub positiivset laengut ja rõõmu eneseteostusest ning muidugi ka puhkust argipäeva saginast. Maalitud pildi saab kursuse lõpus iga osaleja loomulikult endale - kaunistuseks koduseinale või kinkimiseks sõbrale!

Maalikursuse juhendaja Lea Sonni õpingud algasid Tartu Kujutavas Kunstikoolis legendaarse maalikunstniku ja pallaslase Alfred Kongo käe all ja jätkusid ERKI's. Alates kõrgkooli lõpetamisest on ta jätkuvalt tegelenud maalimisega ja töötanud kunstiõppejõuna.

Koht: Tallinna Õpetajate Maja, Raekoja plats 14
Kursuse kestvus ja aeg: kursus toimub kahel päeval 15. ja 16. juuni (K, N), ühel korral kolm tundi, kell 18 - 21, kokku 8 akadeemilist tundi.
Hind: 57.60 eur/km-ga (901.25 kr), soodushind -15% haridustöötajatele, euro26, ISIC ja ITIC kaardi omanikule 48.96 eur/km-ga (766.06 kr), laieneb vaid 1 soodustus vabade sooduskohtade olemasolul.
Grupi suurus: maksimaalselt 12 inimest
Sooduskohtade arv: 3

Koolitusest täpsemalt ja registreerimine ….
Info tel 615 5163, 5565 5486, kristel@opetajatemaja.ee

Sisestatud: 17.05.2011

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki