Artiklid ja uudised

Oktoobrikuus köögimööbli tellijatele kingitus


SVEEP KÖÖGIMÖÖBEL kingib kõikidele oktoobrikuus köögimööbli tellijatele Victorinox´i nugade komplekti.

Kvaliteetnugadega söögivalmistamine on puhas rõõm. Et Sina saaksid oma köögist täielikku naudingut, kingime Sulle köögi valmimise puhul väärt abiriistad.

Viiest Victorinox´i noast ja magnethoidjast koosneva kööginugade komplekti.

Victorinoxi edu põhineb enam kui sajandipikkusel traditsioonil ja kogemusel. Aastate jooksul on nugade kõiki komponente täiustatud ja tänaseks on Victorinox'i kaubamärk kõrge kvaliteedi sümboliks.
Kõik Victorinox'i noad on valmistatud Šveitsis ja neil on eluaegne garantii materjali- ja tootmisdefektide vastu.


Victorinox'i kööginoad on armastatud nii profi- kui koduköökides. Kõige populaarsematest mudelitest on kokku pandud ka järgmine valik:

Koorimisnoad - klassikalised koorijad, sobivad puu- ja köögiviljade käsitsemiseks

Lainelise teraga kööginuga on igas köögis vajalik üliterav nuga, mille 11 cm pikkuse teraga hea lõigata sitket tomati või paprika pinda, krõbeda koorikuga leiba. Laineline tera lõikab hõlpsalt ka vorsti ja singi kilet ning kõõluseid.

Universaalne kokanuga, mille 19 cm pikkuse teraga on võimalik saavutada sirgeid ja nägusaid lõikepindu. Kokanoaga saab viilutada tomatit, krõbedat saia, lõigata porrulaugu ja kurgi hõlpsasti õhukesteks liistakuteks, tükeldada ja viilutada juurvilju, lõigata liha ja kala, koorida ja hakkida sibulaid ning purustada tera küljega küüslauku ja pipart.

Fileenuga on Euroopas enimmüüdud mudel fileerimiseks. 20 cm tera on sileda servaga, kitsapoolne ja elastne ning mõeldud täpse töö tegemiseks. Fibrox'ist käepideme on ka märjana libisemiskindel.

Magnetnoahoidja - parim võimalus nugade säilitamiseks. Kahekordne magnet tagab selle, et noad on turvaliselt paigal ning samas on kõik tööriistad köögis käepärast.

Kõik Victorinox'i noad on valmistatud Šveitsis ja neil on eluaegne garantii materjali- ja tootmisdefektide vastu.

Victorinox´i edu põhineb enam kui sajandipikkusel traditsioonil ja kogemusel. Aastate jooksul on nugade kõiki komponente täiustatud ja tänaseks on Victorinox'i kaubamärk kõrge kvaliteedi sümboliks.

Kampaania kehtib kuni 31.10.2011.

Sisestatud: 05.10.2011