Artiklid ja uudised

Kodukujundaja ABC jätkukursus - algus 27. märts

Kodukujundaja ABC jätkukursus viib meid kokku teemadega, mida oleks vaja veel käsitleda selleks, et arusaamine meie tänasest eluviisist ja selle kujundamisest saaks parema ettekujutuse. Mugavast ja hubasest kodust on lugu peetud juba aastasadu.

Hoopis olulisem trenditeadlikkusest on oskus luua oma võimalusi arvestades parimatest saadaolevatest materjalidest ja elementidest tervisliku mikrokliima ja helge meeleoluga elukeskkond. Kaasajal vahelduvad sisustuse moetrendid sama kiirest nagu ajalehtede juhtkirjad. Loomulikult on ka stiilielemendid huvitavad ja isegi kasulikud, aga moekohasus hääbub kiiresti ja homsed trendid võivad peegeldada kodust väljapühitud eelmist esmaspäeva.

Peamine on, et teie isiklikud eelistu­sed koduses ruumis: valguse, värvide ja materjalide omavaheliste kombinatsioonide osas hoiaksid kodu vaimu värskena veel kaua pärast järjekordset trendimuutust. Üsna lihtsad ümberkorraldused, kas või uus kangavalik, võib kodu olemust põhjalikult muuta ja tuua palju rohkem kasu, kui esmapilgul paistab.

Püüame sellegi kursuse raames pugeda sisekujundaja nahka, minnes käsitletavate teemadega natuke sügavamale. Külastame nüüdki mitmeid sisustussalonge, et ammutada lisaks juhendaja teadmistele otseseid nõuandeid neilt, kes pakuvad meie kodude kujundamiseks erinevaid sisustusmaterjale-, elemente ja muid vahendeid. Nagu eelneva kursuse raames tavaks saanud, teeme tutvust ehitus- ja sisustusfirmade nutikate neti-rakendustega, mis aitavad meid valikute tegemisel oma kodu kujundamisel. Kursuse lõpuks katsume seegi kord vormistada oma ideed ja lahendused esitluseks. Kursuse lõpetanu on omandanud põhiteadmised oma elukeskkonna kujundamiseks ning oskab ennast harmooniliselt seostada ruumiga.

Meeles tuleb ikkagi pidada, et suuremad ruumilised muudatused vajavad professionaalset abi. Kui olete veidi tutvunud valikuvõimalustega, tunnete peamisi ohtusid ja põhilisi tõdesid, on koostöö erialainimestega võrdne partnerlus.

Kodukujundaja ABC jätkukursus pakub sisekujundusalaseid teadmisi läbi järgmiste teemakäsitluste >>>

Kursus toimub: Tallinna Õpetajate Majas, Raekoja plats 14.
Kursuse toimumise aeg ja kestvus: kokku 5 korda, teisipäeviti 27. märts, 3., 10., 17., 24. aprill kell: 18-20
Kursuse juhendaja: Kalle Pabut

Vaata lisainfot ja registreeru SIIN!


Sisestatud: 20.03.2012

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki