Artiklid ja uudised

Isetegemise rõõmu pakkuvad koolitused

Käsitöö ning ise tegemine on täna Eestis väga IN.

Anname siinkohal Teile mõned soovitused käesoleval kevadel Tallinna Õpetajate Majas algavatest kursustest, mis pakuvad toredat võimalust midagi uut ja huvitavat õppida ning ise teha:


11.04 Akvarellimaali kursus - kursus tutvustab akvarelli paljusid tehnilisi võimalusi ja maalimise põhitõdesid.

Akvarell on elegantne ja õhuline veemaal, mille puhul tehnilised oskused ja nipid mängivad tähtsat rolli. Akvarellmaali spontaansus laseb meil väljendada tundeid ja meeleseisundeid, ennast paberil "välja elada", mis ongi kunstiteraapia.

Kursusel tutvume maalimise põhitõdedega, värvide psühholoogilise mõjuga.

Täpsem info ja registreerimine ....


08.05 Keraamika töötuba - kursus pakub loomis- ja avastamisrõõmu, valmistades enda kätega põnevaid keraamilisi esemeid.


Keraamika töötuba pakub võimalust valmistada erinevate tehnikatega keraamikateoseid ˆkas taldriku, tassi, ehtekarbi või mõne muu abstraktse keraamilise vormi Teie enda valikul.

Loodud savist vorm glasuuritakse kohapeal või kasutate mõnda muud juhendaja poolt ettenäidatud dekoreeriva t katmistehnikat.

Keraamika töötoas saate seega katsetada professionaalsete keraamikute juhendamisel erinevaid keraamika tehnikaid ja heita pilk looja igapäevasesse tööprotsessi.

Täpsem info ja registreerimine ....

23.05 Portselanehete valmistamine - kursusel õpime portselanist valmistama ehteid.


Ehete valmistamisel kasutame erinevaid miniatuurseid kipsvorme, mis aitavad nii toppimise kui valamise teel anda objektile kindla kuju ja struktuuri.

Sel moel valmistame prosse, kõrvarõngaid, sõrmuseid ja muud meelepärast.

Kursuse käigus valmistatud ehted saab iga osaleja loomulikult endale.

Täpsem info ja registreerimine ....




30.05 Lillemaal õlivärvidega - kursusel omandame esmased teadmised ja oskused klassikalise ja impressionistliku õlimaali tehnikatest.


Motiivi võib iga osaleja valida vastavalt oma soovile või maalida juhendaja valitud lillekompositsiooni. Osalejad saavad kursuse ajaks oma kasutusse kõik maalimiseks vajaliku ˆ molbert, krunditud aluspapp, pintslid, värvid, jne.

Eelteadmised ei ole olulised, on vaid vaja tahta ˆ igas osavõtjas peitub maalija!

Maalimine pakub positiivset laengut ja rõõmu eneseteostusest ning muidugi ka puhkust argipäeva saginast. Maalitud pildi saab kursuse lõpus iga osaleja loomulikult endale.

Täpsem info ja registreerimine ....

Sisestatud: 05.04.2012

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki