Artiklid ja uudised

Milline on okskulikult planeeritud garderoob?

Kui Te arvate, et garderoobi võib endale lubada ainult suures kodus, siis Te eksite. Ka väikest ruumi saab oskuslikult ära kasutada ning panipaikade vajadus ongi tavaliselt suurem just ruutmeetritelt väiksemates kodudes.


Garderoobide riiulisüsteeme valmistatakse mitut moodi. Need võivad olla tavalised stellaažid, väikesed sahtlid, nurgaelemendid, nii alumiinium- kui ka terassüsteemid. Tellida on võimalik ka tavalist avatud kappide komplekti, aga see tähendab kohustuslikke LDSPst vertikaalseid ribisid, mis annavad garderoobile teatud kogukuse ja massiivsuse, kuid kõrvuti sellega võib loobuda alumiinium- või terasprofiilist. Sellise garderoobi valmistamine tuleb odavam.


Garderoobisüsteemide juurde käivad ka kõikvõimalikud korvid, riidenagid, pükste- ja lipsuhoidjad, jalanõurestid, hulganisti pantograafe – kõik saab kinnitatud kapi külgedele. Teras- ja alumiiniumprofiilides leiavad oma koha väikesed riiulid ja sahtlid täiendavate kinnitite abil. Suhteliselt õhukesed profiilid võimaldavad muuta garderoobi kergeks ja ruumikaks.


Erilist tähelepanu väärivad garderoobisüsteemid Komandor. Kõik garderoobid ja garderoobisüsteemid valmistatakse eranditult tellimusel ja üksnes individuaalprojekti järgi. Komandor valmistab ka liuguste, mansarduste ja pöörlevate uste süsteeme. Need võivad olla tehtud kas terasest või alumiiniumist. Liuguksed Komandor on nüüdisajal kogu maailma mööblituru peamiseks trendiks. Need on elegantsed, ilusad, mugavad, ka väga praktilised, tugevad ja turvalised.


Liuguksed Komandor peamine “voorus" on see, et need sobivad igasse ruumi - nii “lihtrahvalikku" kui ka elitaarruumi. Neid saab kasutada nii lükandustega kapil kui ka tubadevahelise vaheseinana.


Väga populaarsed on uksed värvilisest ja matt-klaasist, samuti toonitud peeglist ja mööbliriidest, mis valitakse kliendi kodusoleva pehme mööbi tooni järgi. Väga efektsed on dekoratiivmaterjalist uksed, nagu näiteks bambusest, rotangist ja džuudist. Veelgi praktilisem on hele peegel või melamiinplaat, mis sobib igasse interjööri.


Liuguksi (lükanduksi) võib teha kombineerituna kahest või mitmest osast, valides profiili, klaasi värvuse, samuti plaadid, plastiku või teised materjalid, viies nii ruumikujunduses ellu kõige julgemaid fantaasiaid. Tänu sellele on liuguksed Komandor vallutanud tänapäeva inimese südame.

Vaata ka allolevaid pilte:































Sisestatud: 18.12.2012