Artiklid ja uudised

Uus tapeedikollektsioon Eco Dimensions

Uus tapeedikollektsioon Eco Dimensions lisab seintele teise mõõtme, mille loomisel on põhiliseks inspiratsiooniallikaks olnud üha suurenev soov teistsuguse elutempo ning stressivaba ühiskonna järgi. Loodust ja meie päritolu silmas pidades on Eco Wallpaper’i disainerid loonud mustrid, mis annavad kodule isikliku ja minimalistliku touch’i, ja tekitavad perspektiivitunde. Geomeetrilised kujundid, kunstipärased fotod, poeetilised pintslitõmbed kombitavate monokroomsete taustade vastu – see on tapeedikollektsioon, mis julgustab leidma aega elu üle mõtisklemiseks.


„Ma tahtsin luua kollektsiooni, mis oleks mõlemat – nii poeetiline kui graafiline samas Skandinaavialikul tundlik, et peegeldada looduse olulisust“, selgitas peadisainer Ulrika Hurtig. Fotograafia kui kunstiteos on väga jõudsalt kasvav trend, eriti fotoväljendused meid ümbritsevast looduskeskkonnast. Kollektsioonis esile toodud digitaalsed loodusfotode seeria on üles pildistanud vabakutseline fotograaf Dan Isaac Wallin.


ECO Dimensions’ i kollektsioon toob esile loomupärased väljendused, mis püüavad kinni hetked elust enesest nagu me seda täna näeme. Looduslikud pinnad on muudetud graafilisteks, tahulised mustrid on kord akvarellselt laialivalguvad ja kohati läbikumavad, kuid alati kõrgeimal kujundustasemel.

Eco Dimentional kollektsioon on Värvikeskuse kauplustes saadaval alates 2014 jaanuarist: kollektsioonis on kokku 30 erinevat tapeeti, 9 mineraalse faktuuriga, 4 ühevärvilist ja 6 digitaalse fotoga kujundust.

Sisestatud: 08.01.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Turule on jõudnud nanotehnoloogiline iseparanev krohv

Turule on jõudnud nanotehnoloogiline iseparanev krohv

Fassaadikrohvid ja terviklikud fassaadisüsteemid on oma arengus jõudnud nüüd päris nanotehnoloogiani. Nanokrohvide nimetus on kasutusel olnud juba aastaid, aga oma nimetuselt pole neil rohkem ühist kui elementide suurust mõõdetava mõõtühiku “nano” kasutamisega. Tänapäeval pole küsimus enam selles, kui suur on krohvi tera suurus ega see, millega saavutatakse vastupidavus ja elastsus. Nüüd räägime juba kui palju suudab fassaadikrohv end ise taastada ja uuesti nanotasandil molekule omavahel siduda.

vaata kõiki