Artiklid ja uudised

Tekstiilkaablid Lumen Art tootevalikus

Taas on interjööris oma koha leidnud vahepeal unustatud tekstiil- ehk kangaskaablid.

Uuestisünd on lisaks praktilisusele andnud kaablitele juurde ka lisaväärtuse: elektrijuhtmed on muutunud ka disainielemendiks.

Retrostiilis sisekujundusele annab seinapealt veetud kaabel ning sobivad lülitid ja pistikupesad terviklikkust ning toetavab interjööri stiilipuhtust.

Väga hästi sobib tekstiilkaabel maakodudesse, kindlasti palkmajadesse. Pinnapealse kaabeldusega on lihtne paigutada lülitid ja pistikupesad täpselt sinna, kuhu soovite ja vajate ning valgustid liigutada sobivasse kohta.

Modernses ja kaasaegses sisustuses võib tekstiilkaablit edukalt kasutada pilkupüüdva aktsendina.
Lai värvi ja mustrivalik annab piiramatud võimalused fantaasial lennata.

Lisaks seinakaabeldusele on võimalik tekstiilkaableid kasutada ka valgustitel ja pikendusjuhtmetel. Sageli on pikendusjuhe hädavajalik ja vahva värvilise kaabliga näeb see välja efektne ning ei teki tahtmine seda peita.

Olemasolevatele valgustitele on kerge teha uuenduskuur, vahetades välja igavad plastikkaablid ja meisterdamishimulised saavad kerge vaevaga luua uusi stiilseid vagusteid.

Lumen Art-i sortiment on täienenud Itaalias valmistatud toredate tekstiilkaablitega. Kaablid on kvaliteetsed, euroopa elektrinõuetele vastavad, topeltisolatsiooniga ning kolmesoonelised (maandusega). Meie tootevalikus on nii ümaraid kui ka põimitud kaableid, sobiva värvi leiab igaüks.


Veebruarikuu lõpuni on Lumen Art-is 3x0,75mm tekstiilkaablitele soodushind, 3,60 EUR /1m
(tavahind: 5,00 EUR/1m). Toodetega saad tutvuda SIIN!

Sisestatud: 04.02.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki