Artiklid ja uudised

Ajakiri Kodu & Aed tähistab 15. sünnipäeva põhjalikult uuenenud ajakirjaga

Eesti loetavaim kodu-, sisustus- ja aiandusajakiri Kodu & Aed tähistab mais 15. ilmumisaastat.
Ajakiri läbis selle puhul põhjaliku uuenduse, mida esitletakse mahukas, 148-leheküljelises mainumbris.


„Kodu & Aed on 15. aastat olnud Eesti loetavaim ajakiri – see näitab eelkõike lugejate jätkuvat usaldust ja ka seda, et Eestis väärtustatakse üle kõige oma peret, kellele loodud kodu ja selle ümbrust soovitakse muuta võimalikult mõnusaks, isikupäraseks ja kauniks. Kodu & Aed soovib läbi uuenduste pakkuda lugejale veelgi enam praktilisi unistusi, ideid ja inspiratsiooni,“ ütleb ajakirja Kodu & Aed peatoimetaja Piret Veigel. „Oleme väga rõõmsad ka selle üle, et aastate jooksul on Kodu & Aia kõrvale kasvanud sõsarajakirjad, millest on samuti saanud lugejate lemmikud. Lisaks kogub aasta aastalt aina enam populaarsust konkurss Kodu Kauniks, kus tunnustatakse kauneid Eesti kodusid ja ilusaid aedu.“

Maist saab lisaks ajakirja välimusele värskust juurde ka selle sisu. Nii sisustus- kui ka aiaosa muutuvad veelgi mitmekülgsemaks, lisanduvad mitmed uued rubriigid. Köögitoimetajana jätkab populaarse toidublogi nami-nami.ee eestvedaja Pille Petersoo, talle lisandub küpsetistemeister Kaare Kangro rubriigiga Virk Vispel, meistrimees Priit Valge pakub põnevaid isetegemisõpetusi ning humoorikas kolumn pärineb Villu Kanguri sulest. Mainumber viib lugeja laulupedagoog Maikeni koju Tallinnas Kopli poolsaarel; mahukas aiaosas jagatakse vähemalt 70 ideed rohenäpule; rajatakse terrassi, uuritakse linna- ja suitsusauna võimalusi, imetletakse Tartu kauneimat verandat ning jagatakse heldelt unistuste suvepeo korraldusnippe.


Lisaks ajakirjale Kodu & Aed annab kirjastaja A-meediagrupp välja veel praktilist majaomanikele suunatud ajakirja Meie Kodu, aiaajakirja Minu Aed, disainiajakirja Diivan, isetegemisajakirja 101 ideed ning lasteajakirja Muumi.
Ajakirjal Kodu & Aed on Turu-uuringute AS 2014 I kv uuringu andmetel 105 000 lugejat, kellest 81 000 on naised.

Sisestatud: 05.05.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki