Artiklid ja uudised

Sofrend uus pehme lastevoodi ja pehmed panipaigad

Lõpuks ometi üks täiesti pehme lastevoodi! Voodi peab olema pehme, soe ja turvaline nagu emme kaisus. Softrendi uus lastevoodi on täpselt selline, üleni pehme ja kaetud naturaalse kangaga.
Väikelaste jaoks saab voodi veel pehmemaks ja soojemaks muuta, kasutades servale kinnitatavaid rulle. Lastele meeldib ju joosta, hüpata ja turnida. Kui pole teravaid nurki, on vanematel muret vähem ja lastel rohkem tegutsemisvabadust. Ilus voodi sobib ühtviisi hästi nii väikelapse kui teismelise tuppa. Kangas on eemaldatav nii peatsilt kui raamilt, et voodit oleks mugav puhastada.

Softrend uus pehme lastevoodi JUNIOR Allikas: softrend.ee

Softrend uus pehme lastevoodi JUNIOR Allikas: softrend.ee

Voodi karkass on täispuidust ja vineerist, polsterdatud vastupidava porolooniga.
Jalad: tamm, wenge.
Voodi sobib madratsitele suurustega: 90x200, 120x200 cm.

Lisaks leiab nüüdsest Softrendi tootevalikust ka mõnusad pehmed panipaigad.
Igale kaisukarule oma kodu! Igale mänguautole oma garaaž! Igale väiksele ehitusdetailile oma ladu! Kõikides maailma lastetubades jääb millegipärast panipaiku puudu. Softrend annab oma panuse selle globaalse probleemi lahendamiseks, panustades tehases ülejääva kvaliteetse mööblikanga ja väljaõppinud tööjõu pehmete riidest panipaikade valmistamiseks. Sel viisil valminud kotid ja riiulid on unikaalsed, keskkonnasäästlikud ja soodsama hinnaga.

Softrend pehmed panipaigad lastele. Valikus erinevad kangad Allikas: softrend.ee

Softrend pehmed panipaigad lastele. Valikus erinevad kangad Allikas: softrend.ee

Sisestatud: 16.05.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Softrend pakub projekte ideest lahenduseni nüüd ka avalikku ruumi

Softrend pakub projekte ideest lahenduseni nüüd ka avalikku ruumi

Inimesed vajavad enda ümber mugavat, töötavat ja inspireerivat ruumi. Ruumi, mis oleks piisavalt avatud, et luua võimalusi koostööks, aga samal ajal piisavalt privaatne ja vaikne, et süveneda. Ruumi, mis pakuks ergonoomilisi lahendusi konkreetseteks töölõikudeks, voolates samal ajal vabama toimetamise jaoks üle hoopis ootamatutesse formaatidesse, muutudes kontorist või tehasest sujuvalt kinosaaliks, raamatukoguks või rattaparandustöökojaks.

vaata kõiki