Artiklid ja uudised

Vivendi kolm väga vahvat paberikunsti kursust

VIVENDI koolituskeskuse puidu- ja paberistuudio pakub erinevaid ajaveetmisvõimalusi ja huvitegevust lastest täiskasvanuteni. Eesmärgiks on käeliste oskuste ning praktiliste ja teoreetiliste teadmiste arendamine tervislikuma ja täiuslikuma eluviisi nautimiseks.

6. oktoobril alustab oma tegevust KÖITEKURSUS. Kursuse eesmärgiks on tutvustada lühidalt erinevaid köitetehnikaid, mille hulgas pööratakse suuremat tähelepanu liimita köitetehnikatele. Kursuse käigus valmistatakse mitmed köidetud märkmikud või raamatukesed kasutades erinevaid liimita köiteid.
Lisainfo KÖITEKURSUSE kohta leiab siit

 Allikas: www.vivendi.ee

Allikas: www.vivendi.ee

7. oktoobril toimub RAAMATU RESTAUREERIMISE KURSUS. Kui sul on kodus vana ja väärtuslik köide, mis vajaks restaureerimist või kapsaks loetud lasteraamat, mida oleks vaja parandada ja kohendada, siis see kursus on Sulle. Kursus pakub teoreetilisi põhiteadmisi paberi restaureerimistest, kuid kõige olulisem on praktiline töö ja restaureerimise töövõtete ja materjalide tundma õppimine algtasemel, et see võimaldaks hiljem lihtsamaid töid ka iseseisvalt ette võtta.
Lisainfo RAAMATU RESTAUREERIMISE KURSUSE kohta leiab siit

 Allikas: www.vivendi.ee

Allikas: www.vivendi.ee

8. oktoobril saab meisterdada QUILLINGU KURSUSEL erinevaid ehteid ja kaunistusi. Kursuse eesmärgiks on õppida erinevaid quillingu tehnika vorme, õppida neid omavahel ühendama erinevate esemete või kaunistuste valmistamiseks ja viimistlusnippe, et kõik pikaaegselt koos püsiks ja oma kauni välimuse säilitaks. Koolituse jooksul saab igaühel valmis nii mõnigi ehtekomplekt ja kaunistusese koju. Samuti võib kaasa võtta mõne pildiraami, karbi või muu väikese eseme, millele soovitakse imearmast kaunistust.
Lisainfo QUILLINGU KURSUSE kohta leiab siit

 Allikas: www.vivendi.ee

Allikas: www.vivendi.ee


Tutvu lähemalt kõikide kursuste ja koolitustega: www.vivendi.ee
Facebook

Sisestatud: 29.09.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki