Artiklid ja uudised

Tallinna Õpetajate Maja alustab uute sügiseste sisekujunduskursustega

Tallinna Õpetajate Majas algavad lähikuudel mitmed huvitavad kursused sisekujunduse huvilistele ja professionaalidele, samuti mitmed teised põnevad kursused, millega oma oskusi ja teadmisi täiendada.

 Allikas: www.opetajatemaja.ee

Allikas: www.opetajatemaja.ee
Sisekujundaja ABC, algus 5. oktoober kl 18

Kursus keskendub siseruumide kujundamise põhitõdede omandamisele.
Lisainfot saadakse sisustusfirmade külastustest ja pakutavatest neti-rakendustest. Praktilised ülesanded aitavad kogeda sisekujundaja mõtteviisi ja tööprotsessi. Oma loovuse väljendamiseks koostatakse kursuse käigus sarnaselt elukutselistele kujundajatele tööraamat. Kursuse lõpetanu on omandanud algteadmised siseruumide kujundamiseks ning oskab orienteeruda sisekujundusmaastikul. Kursus Sisekujundaja ABC pakub sisekujundusalaseid teadmisi läbi järgmiste teemakäsitluste, vaata täpsemalt siit.

 Allikas: www.opetajatemaja.ee

Allikas: www.opetajatemaja.ee

Kodukujundaja ABC, algus 6. oktoober kl 18

Kursusel keskendutakse osaleja oma kodu sisustamisele.
Oma kodu on see koht, kus me saaksime ise midagi ära teha. Läbi teooria ja praktiliste tegevuste õpime kuidas kujundada oma kodu vastavalt oma eluviisile ja stiilile. Külastame erinevaid sisustussalonge, et lisaks juhendaja teadmistele ammutada ainest neilt, kes pakuvad meie kodude sisustamiseks vajalikke vahendeid. Isetegemise rõõmu aitavad üleval hoida ehitus- ja sisustusfirmade pakutavad nutikad neti-rakendused. Kursuse lõpetanu on omandanud algteadmised oma elukeskkonna kujundamiseks ning oskab orienteeruda sisekujundusmaastikul. Kursuse lõpus valmib osaleja poolt kujundusprojekt või kollaaž, mida viimasel loengul analüüstakse. Kursus Kodukujundaja ABC pakub kodu kujunduse alaseid teadmisi läbi järgmiste teemakäsitluste: vaata täpsemalt siit.

 Allikas: www.opetajatemaja.ee

Allikas: www.opetajatemaja.ee

Sisekujundusprojektid arvutis, algus 7. oktoober kl 18

Kursusel õpitakse kuidas esitleda oma ideid läbi arvuti kui napib joonistus- või joonestamisoskust. Tänane digitaalne maailm pakub mitmeid lihtsaid tarkvaralahendusi oma ideede paremaks realiseerimiseks. Nende abil saab luua kiireid visioone, mis aitavad sisekujundajal ja tema kliendil näha kujunduse sobivust kavandatavasse interjööri. Katsetame kursuse jooksul neist mitmeid, et oleks võimalik leida oma digitaalsele töölauale just need abivahendid, mis teile kõige paremini sobivad. Võimalus kohe ja praegu viia sisse muudatusi sobiva lahenduse leidmiseks loob eeldused efektiivsemaks ja kiiremaks kujundustööks. Kursuse lõpetanu on omandanud algteadmised, et käepäraste tarkvaralahenduste abil kiirelt oma ideid realiseerida. Kursus eeldab sülearvuti, lisaks tahvel või nutitelefon olemasolu. Rohkem infot ja registreerida saab siin.

 Allikas: www.opetajatemaja.ee

Allikas: www.opetajatemaja.ee
Tekstiilid interjööris - praktiline töötuba, algus 12.oktoober kl 18

Tekstiilid interjööris kursusel keskendutakse kahele tootele – dekoratiivpadi ja kardinad. Dekoratiivpadi - erikujuline padi, volditud padjakate, lapitehnikas padjakate. Kardinad – raskuspaelaga kardin, raskustaskuga kardinad, öös kardinad, aasadega kardinad rooma- ja voltkardinad, paneelkardinad, lahtioleva voodriga kardinad, voodriga kardinad, lambrigeen, kardinasaba, kardina hoidja.Kursus koosneb kahest osast: loengust ja praktilisest tööst. Kursusel osalemiseks on vajalik elementaarne õmblemisoskus ja koduse õmblusmasina olemasolu. Rohkem töötoas toimuvast ja registreerida saab siin.

Vaata kõiki kursusi siit.

Tallinna Õpetajate Maja Facebookis!
Vaata ja liitu ....
www.opetajatemaja.ee

Sisestatud: 09.09.2015

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki