Artiklid ja uudised

Softrendi täispuidust lauad ei lähe kunagi moest

Täispuidust mööbel on hubane ja soe ning samas kerge ja vastupidav. Ehkki tänapäeva mööblitööstus suudab valmistada üsna kauakestvat spoon- ja melamiinkattega mööblit, ei ole see kaugeltki sama ajatu kui tammepuit.

Söögilaud Ming Allikas: softrend.ee

Söögilaud Ming Allikas: softrend.ee

Puidu kõvadus sõltub selle liigist - mänd ja kuusk on suhteliselt pehmed, kask märksa kõvem, tamm aga väga kõva.

Eestlastel ei tarvitse muret tunda selle pärast, et täispuidust mööblile kuluks „liiga palju“ puitu ning see oleks loodusele koormaks. Ligi pool Eestimaa pindalast on metsa all ning mida hinnalisemaid esemeid me sellest valmistame, seda paremini puitu kasutame.

Söögilaud MING

Söögilaud Ming on loodud kaunite legendide algusteks - aseta lauale värskelt korjatud lilled ja meelitava aroomiga õhtusöök ning ava oma mõtted perele või külla kutsutud headele sõpradele. Pühitse kodu mugavust, kus saab teha asju omal viisil, oma maitse järgi.

Söögilaud Ming Allikas: softrend.ee

Söögilaud Ming Allikas: softrend.ee

Disainer Argo Tammel oli Mingi disainides selge visioon sellest, mis laua juures oluline on - kasutajasõbralikkus ja kestvus. Nende omaduste rõhutamiseks on Mingi materjaliks tammepuit, vormikeel siledalt ümar, laua jalad astuvad mugavalt sissepoole ning lauaplaadi serv on freesitud 45 kraadise nurga alla. Väärikat täispuidu raskust tasakaalustab elegantne õhuke disain, mis on konstrueeritud püsima isegi kui kõik ümberringi on pidevas muutumises.

Softrendi söögilaud Ming on valmistatud täis tammepuidust (naturaalne, valgendatud või tume tamm) ja kaetud lakikihiga. Disainer Argo Tamm on seda luues pidanud silmas kasutajasõbralikkust ja vastupidavust. Lauda valmistatakse kolmes mõõdus: 160 x 90 cm, 180 x 95 cm ja 200 x 100 cm.

Söögilaud Ming Allikas: softrend.ee

Söögilaud Ming Allikas: softrend.ee

Diivanilaud HOLDEN

Diivanilauda Holden disainides peeti oluliseks toetada loomulikku elamist, seetõttu on laud ergonoomilise kõrge kõrgusega, mis tagab mugava kasutuse.

Ümarad nurgad ja tagasiastuvad jalad ei jää ette ning teevad laua vajalikul ajal peaaegu olematuks. Pealmise plaadi all peidus oleva sahtli tõttu kaovad kõik need kuhjuvad olulised asjad, mis on siiski alati käeulatuses.

Diivanilaua Holden pealmine plaat on täis tammepuidust (naturaalne, valgendatud või tume tamm), raam värvitud metallist. Ümarate nurkadega laua mõõdud on 70 x 112 cm, kõrgus 41 cm.

Diivanilaud HOLDEN Allikas: softrend.ee

Diivanilaud HOLDEN Allikas: softrend.ee

Diivanilaud HATU

Argo idee diivanilauda Hatu disainides oli luua laud, mis sobituks võimalikult paljude diivanite juurde, olles oma olemuselt kasutajasõbralik ja lihtne, aga samas nähtavalt disaineri poolt vormitud. Tänu ümaratele vormidele ja orgaaniliselt väljajoonistuvale jalgadeasetusele, on laud nagu omaette kunstiteos, mida eksponeerida.

Lauaplaadi servas olev kõrgem äär on taotluslikult disainitud hoopis praktilistel eesmärkidel - et ümberläinud vedelikud põrandale ei voolaks. Plaadi materjaliks olev uuenduslik, läbinisti värvitud ning vastupidav Valchromati plaat, on seda mõtet igati toetav.

Diivanilaud Hatu plaat on helehallist, hallist või mustast mdf-ist, jalad õliga viimistletud tammest.

Diivanilaud HATU Allikas: softrend.ee

Diivanilaud HATU Allikas: softrend.ee

Täispuidust laudade hooldamise kohta loe siit.
Tutvuge kõigi Softrendi poolt pakutavate laudadega siin.

Softrend OÜ kauplused
Saa inspiratsiooni ka Facebookist

Sisestatud: 23.09.2015

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Softrend pakub projekte ideest lahenduseni nüüd ka avalikku ruumi

Softrend pakub projekte ideest lahenduseni nüüd ka avalikku ruumi

Inimesed vajavad enda ümber mugavat, töötavat ja inspireerivat ruumi. Ruumi, mis oleks piisavalt avatud, et luua võimalusi koostööks, aga samal ajal piisavalt privaatne ja vaikne, et süveneda. Ruumi, mis pakuks ergonoomilisi lahendusi konkreetseteks töölõikudeks, voolates samal ajal vabama toimetamise jaoks üle hoopis ootamatutesse formaatidesse, muutudes kontorist või tehasest sujuvalt kinosaaliks, raamatukoguks või rattaparandustöökojaks.

vaata kõiki