Artiklid ja uudised

Uus tapeedikollektisoon Eco Crayon Värvikeskuses – justkui rasvakriidiga värvitud nüansirohked pinnad

Värske tapeedikollektsioon Crayon sisaldab endas rohkemat kui esmapilgul tundub. Eemalt vaadates tundub tapeedipind soe, klaar ja naturaalne, aga lähemalt vaadates üllatute, kui palju sügavamaid toone see endas peidab.

 Allikas: www.varvikeskus.ee

Allikas: www.varvikeskus.ee

Rahulikul ja neutraalsel põhjal on justkui rasvakriidiga tekitatud jooned, mis kiht kihi järel lasevad kahel või enamal toonil mänguliselt mustrisse sulanduda. Eco Crayon kollektsiooni õrnalt tekstuurne pind loob varjude ja valgusega üheskoos kauni ja nüansirohke seinapinna.

Selle kollektsiooni tapeedid elavdavad kaasaegset skandinaaviapärast interjööri ning annab vaevata põneva ilme ka nõudlikuma stiiliga ruumile.

 Allikas: www.varvikeskus.ee

Allikas: www.varvikeskus.ee

Disainer Lisa Vilhelmson tutvustab kollektsiooni loomise tagamaid: „Looduses oleme me ümbritsetud väga erinevatest toonidest, mis loobki kogetava visuaalse dünaamilisuse. Just sellist harmooniat üritasin ka Crayon tapeedipindadega luua“.

Eco Crayon kollektsioonis on 37 eritoonis tapeeti, mida saate tulla uudistama Värvikeskuse Peterburi tee 52a tapeedisalongi.

www.varvikeskus.ee
Facebook

Sisestatud: 03.03.2016

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Turule on jõudnud nanotehnoloogiline iseparanev krohv

Turule on jõudnud nanotehnoloogiline iseparanev krohv

Fassaadikrohvid ja terviklikud fassaadisüsteemid on oma arengus jõudnud nüüd päris nanotehnoloogiani. Nanokrohvide nimetus on kasutusel olnud juba aastaid, aga oma nimetuselt pole neil rohkem ühist kui elementide suurust mõõdetava mõõtühiku “nano” kasutamisega. Tänapäeval pole küsimus enam selles, kui suur on krohvi tera suurus ega see, millega saavutatakse vastupidavus ja elastsus. Nüüd räägime juba kui palju suudab fassaadikrohv end ise taastada ja uuesti nanotasandil molekule omavahel siduda.

vaata kõiki