Artiklid ja uudised

Palazzo Interiorsi poolt pakutavad lauad on isikupärased ja funktsionaalsed

Klassikaline kontori nine-to-five tööpäev on pandeemiaga, ning tegelikult juba veidi enne seda, saanud suurele osale inimestest minevikuks. Töö tegemiseks on vaja lihtsalt arvutit, internetiühendust ja mugavat ning kodust keskkonda. Ent tegelikult tuleks tähelepanu pöörata ka töötegemise ergonoomikale, sest päevad läbi kodus kott-toolis lössutada või diivanil kõhutada ju ei jaksa, keha jääb kangeks. Seega on ühele kodust töötavale inimesele väga oluliseks mööbliesemeks saanud sobiv töölaud. Palazzo Interiors poolt pakutavad lauad on lisaks isikupärasusele ka üdini funktsionaalsed.

 Allikas: www.msg.it

Allikas: www.msg.it


Sangiacomo - Desk
Neile, kes soovivad luua väikest kodustuudiot või kodukontorit, on ümarate vormide ja puidu/metalli seguga kirjutuslaud ideaalne lahendus: ümarate püstikutega metallkonstruktsioon ja igast küljestviimistletud puidust ülaosa. Tänu värvikombinatsioonile sobib see suurepäraselt ka lastetuppa. Ladustamise ja funktsionaalsuse tagab sahtliüksus, millel on ka kaitseklaasiga ülemine riiul.

 Allikas: www.cattelanitalia.com

Allikas: www.cattelanitalia.com

 Allikas: www.cattelanitalia.com

Allikas: www.cattelanitalia.com

 Allikas: www.cattelanitalia.com

Allikas: www.cattelanitalia.com

Cattelan Italia - Runner Keramik
Paolo Cattelan on kujundanud Runner laua igapäevaseks kasutamiseks, keskendudes funktsionaalsusele ja mugavusele. Selle reguleeritava laua kõrgust saab hõlpsasti muuta tänu geniaalsele elektroonilisele kangile, mis soodustab teie istumisasendi jaoks õiget kehahoiakut ja võimaldab kasutamist seistes. Kuigi ergonoomiline aspekt on kesksel kohal, ei saa eirata rafineeritud detaile ja viimistlust, mis täiustavad seda kvaliteetsetest materjalidest valmistatud disainlauda. Runneri perekond on saadaval keraamilise, puidust või nahast pealispinnaga.

 Allikas: www.tonincasa.it

Allikas: www.tonincasa.it


Tonin Casa
Omanäoline Logos ühendab endas töökoha funktsionaalsuse ja disaintoote ilu. Metallraam, värske ning modernse viimistlusega kombineeritud puidust tööpinnaga koos nahast sisselõike osaga muudab laua nii klassikaliseks kui ka elegantseks. Selles on ühendatud metall, värske ja kaasaegne struktuur, puidust pealisosa ja nahast sisetükk – see kõik muudab laua klassikaliseks ja elegantseks.

 Allikas: www.tonincasa.it

Allikas: www.tonincasa.it

Tonin Casa
Hinnaline käsitöö ja uuenduslik tehnoloogia on Surfi töölauda iseloomustav kombinatsioon, mille pinnale on integreeritud juhtmevaba laadija, mis võimaldab mobiiltelefoni laadida lauale asetades. Surf, millel on omapärane dünaamiline joon, mis kutsub manab esile lainet, on kaetud paksu nahaga ja varustatud hämardatava valgusega, et reguleerida valgusvihu intensiivsust. Lisaks muudab suur lauaplaat arvutite, raamatute või sülearvutite jaoks selle laua ideaalseks abilauaks kõigi kodutööde jaoks, ühendades funktsionaalsuse ja stiili, nii kodus kui ka kontoris.

 Allikas: www.profoffice.it

Allikas: www.profoffice.it



PROF
Kontori lahendused, mis sobivad oma lihtsuse ja laia värvivaliku poolest ka koju. PROF pakub eritellimusel nii töölaudu kui ka terviklahendusi kogu kodukontori ulatuses. Omada lauda, kuhu saab asetada arvuti ning ühendada mitmeid seadmeid on saanud üheks levinumaks harjumuseks, PROF on leidnud selleks lahenduse.

Sisestatud: 12.10.2022

PALAZZO INTERIORS

Tel:
442 3050, 564 0851
Aadress:
Papiniidu 58, Pärnu, Pärnumaa
E-mail:
Kirja saatmine ebaõnnestus. Täitke kõik väljad.

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki