Artiklid ja uudised

31 - 60 teemat 4803'st
Aasta 2024 - kõik soovivad hingata värskust!

Aasta 2024 - kõik soovivad hingata värskust!

Uus aasta toob jõuliselt disaini beeži ja elevendiluuvalget tooni, kuid seda koos tugeva kontrastiga. Siit edasi on ka lihtne arvata, miks Radis Furniture pakub CRANE riiulit nüüd ka valgete metalljalgadega.

2024. aasta toob rohkelt kontrasti, kokkukuuluvust loodusega ja jätkusuutliku mõtlemise praktikaid ning selgelt tuntavat karakterit. Need mõtted kajastuvad enim selle aasta tegemistes. Loodus tähendab palju ökoloogilisi materjale, looduslikke värvigammasid, väliskeskkonna sissetoomist taimede näol ja jätkusuutlikuse tsementeerimist kõige laiemal viisil sisekujunduses. Rohelus pole enam lihtsalt trend - see on elustiil! Öko-teadlikkus astub üha kesksemasse disainipositsiooni, üha enam suurendatakse looduse ligipääsu siseruumi, isegi kardinad on justkui takistus, mis tuleks eemaldada ja saata ajaloo prügikasti, et lasta sisse naturaalne valgus.

Sündmuste dekoreerimine: Peotarvete rent säästab raha, aega ja keskkonda

Sündmuste dekoreerimine: Peotarvete rent säästab raha, aega ja keskkonda

Peod on hetked, kus jagame rõõmu klientidega, naeru kolleegidega ja armastust oma lähedastega. Need on mälestused, mis jäävad meie südamesse ja meenutavad meile ilusaid hetki. Sündmuse dekoreerimine on üks võtmeelemente, mis muudab peo unustamatuks. Lillede ja taimede kasutamine, koos ilusate vaaside ja küünaldega, lisab üritusele võlu ja elu. Selleks, et luua täiuslik õhkkond, tasub kaaluda peotarvete renti. Peotarvete rent pakub laias valikus võimalusi sündmuse dekoreerimiseks.

Sisustuse trendisuunad 2024: kuidas luua kaasaegset ja hubast kodu

Sisustuse trendisuunad 2024: kuidas luua kaasaegset ja hubast kodu

Aastal 2024 on sisekujunduses trendiks keskkonnasõbralikkus, minimalism, erksad värvid ja stiilide segunemine. See tähendab mitte ainult inimese loodusläheduse võimendamist, vaid ka keskkonna austamist ning turvalise ja praktilise elukoha loomist. Seetõttu keskendutakse looduslike või uuenduslike tehismaterjalide kasutamisele, mis kestavad aastaid, looduslikule värvipaletile ja mugavale valgustusele. Kõige populaarsemad materjalid on järgmised: puit, betoon, metall, looduslik kivi, ja naturaalsed seinakatematerjalid, samuti autentsed seinamaalingud või nende oskuslik imitatsioon.

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Me kaalume hoolega, milline diivan oleks elutuppa see õige otsus ning kas kööki sobiks paremini tume või hele mööbel. Lisaks veel kümned ja kümned teisedki disainiga seotud otsused, mida uut kodu sisustades või olemasolevat uuendades vastu peame võtma. Aed on aga ju justkui meie kodu laiendus ja muidugi tahame, et sealgi toimuv peegeldaks meie eelistusi, soove ning valikuid. Kui see on aga sinu esimene kord aeda disainida, siis millega võiks arvestada?

 Kaheksa kaunist bambusest põrandaga kodu

Kaheksa kaunist bambusest põrandaga kodu

MOSO on suurima bambuspõrandate valiku ja edasimüüjate võrgustikuga ettevõte kogu maailmas. Tänaseks oleme tarninud bambuspõrandaid väga paljudesse kodudesse ja kontoritesse. Käesolevas artiklis tutvustan Sulle kaheksat vahvat kodu, mille interjööris mängivad võtmerolli just bambus ja bambuspõrand.

Õige bambuspõranda valik sõltub väga palju tulevasest kasutajast. Kas soovid pikki ja laiu laudu või hoopis peenemat ja huvitava mustriga parketti? Kas paigaldad põranda põrandaküttele või eelistad ,,klick” süsteemiga ujuvat põrandapaigaldust? MOSO bambuspõrandate võimalused ja lahendused on lõputud!

 Roheline tulevik ehituses: Kuidas EPD ja Bambuskeskus muudavad sinu ehitusprojekti jätkusuutlikumaks.

Roheline tulevik ehituses: Kuidas EPD ja Bambuskeskus muudavad sinu ehitusprojekti jätkusuutlikumaks.

Ava oma silmad rohelisemale tulevikule: Kas teadsid, et ehitussektor on üks peamisi süsinikdioksiidi heitkoguste allikaid maailmas? Kujutle, kui iga sinu ehitus- või renoveerimisprojekt aitaks kaasa puhtamale ja rohelisemale planeedile. See pole mitte ainult võimalik, vaid muutub järjest olulisemaks tänu EPD-le ehk toote keskkonnadeklaratsioonile ja jätkusuutlikele materjalidele, nagu need, mida pakub Bambuskeskus.

GRID ja CRANE on sirgunud suurteks

GRID ja CRANE on sirgunud suurteks

Pilkupüüdev GRID on nüüd kasvanud palju suuremaks. Endiselt kasutatav nii ruumijagajana või raamaturiiulina hubasuse lisamiseks, vinüülplaatide või kõigi vajalike dokumentide hoidmiseks seda nii kodus kui kontoris. Saadaval nüüdsest neljas suuruses - kuni 8×8 riiulivalemiga ja lisaks veel ka eritli praktiline versioon ustega. GRID on valmistatud keskkonnasõbralikust Koskisen HPL lamineeritud vineerist, tammespooniga vineerist või Forescolorist (orgaaniline läbivärvitud puitkiudplaat). Riiulil on sokkel, et sobituda erinevate põrandaliistudega. GRID on disainitud Raul Abneri poolt.

Kaasaegsed valgustuse uuendused koju

Kaasaegsed valgustuse uuendused koju

Tänapäeva tehnoloogiamaailm üllatab meid jätkuvalt koduinnovatsioonidega, mis mitte ainult ei tee meie elu lihtsamaks, vaid võimaldavad meil ka teha kaasaegseid valikuid oma eluruumide kujundamisel. Siin on valgustuse uuendused, mis võimaldavad nautida esteetikat ja energiasäästuvõimalusi: traditsioonilised pirnid asendatakse LED-tuledega, nutikas ja seninägematu dekoratiivvalgustus. Räägime siis mõnedest kõige muljetavaldavamatest kaasaegsetest valgustuse uuendustest, mis viivad teie kodu atmosfääri kindlasti uuele tasemele.

Decorni uued valgustuste trendid

Decorni uued valgustuste trendid

Viimastel aastatel on valgustusele siseruumides pööratud erilist tähelepanu. Tänapäeval on oluline mitte ainult ruumide avarus ning aknad, mis lasevad sisse piisavalt palju valgust, vaid ka kunstlik valgustus majades ning korterites, milleta ei saa. Eriti praegu, kui päevad muutuvad lühemaks ning lambid ja põrandavalgustid leiavad aina sagedamat kasutust. Just sügisel on õige aeg mõelda, millised valgustid on moes ja sellest, kuidas muuta oma kodu veelgi hubasemaks.

31 - 60 teemat 4803'st