Huvitavad tooted

Avasta uued helid

Häid uudiseid kõrvaklapihuvilistele - oleme mitme kuu ootamise järel saanud taas kord täiendust oma vahepeal täiesti otsa saanud AKG K550 klappide varudele. Taas on meil võimalik neid testida ja kaasa osta. Nüüd, kui enamusel meist on tavapärasemast veidi rohkem aega lõõgastuda ja muusikat kuulata, on õige moment nende paljude testivõitude ja kiitvate ülevaadetega kõrvaklappide järele proovimiseks. Hästi neutraalsed ja mugavad, detailsed ja piisavalt palju välismüra summutavad, on nad endiselt alla 200€ maksvate mudelite tipus.
Loe lisa AKG K550 klappidest!

 Allikas: eu.akg.com

Allikas: eu.akg.com


Kõrvaklappidega jätkame: kuna kohe-kohe on uksest-aknast jalgpall sisse tungimas, siis ei jää sellest kõrvale ka helitehnika pakkujad. Sennheiseril on selleks puhuks väljas Brasiilia lipu värvides erimudel Momentum On-Ear klappidest, koodnimeks Samba. Kuna oleme peagi välja saatmas uut tellimust, siis uurime, kas oleks huvilisi ka neile klappidele? Hinnaks 189€
Loe lisa Momentum On-Ear klappidest

 Allikas: en-de.sennheiser.com

Allikas: en-de.sennheiser.com


Otsite detailse ja ruumilise heliga, jõulisi ja võimsa bassiga kõlareid? Meil on teile lahendus - Bowers&Wilkinsi 683 S2! What Hi-Fi poolt äsja maksimaalsed 5 tärni saanud kõlarid on juba pikemat aega olnud kuulatavad meie salongis ja ootavad kuulajaid ka täna.

 Allikas: www.bowers-wilkins.com

Allikas: www.bowers-wilkins.com



LOE LISAKS KODULEHELT!
www.valiheli.ee

Sisestatud: 12.06.2014

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki