Artiklid ja uudised

Rahvusvaheline disainikonkurss Red Dot tunnustas Philips TV 2017. aasta lipulaeva 9002 OLED väljapaistva disaini eest

Amsterdamis, 3. aprillil 2017 - TP Visioni strateegia teha Philips TVst väljapaistev telerikaubamärk, keskendudes Euroopa parimale tootmistehnikale ja disainile, on taas toonud firmale kõrgeima ametliku tunnustuse – prestiižse Red Dot disainiauhinna. Sellega jätkab firma oma pikka ja edukat ajalugu, sest 2016. aastal toodi koju kolm disainiauhinda.

2017. aastal sai auväärse tunnustuse osaliseks ettevõtte uus lipulaev Philips 9002 OLED ja seda kui väljapaistev toode Red Dot Product Awards tarbeelektroonika kategoorias.

Red Doti žüriile avaldas muljet, kuidas 9002 OLED disain edastab oma kerguse ja pildi kõrge kvaliteedi kaudu innovatsiooni, tasakaalustades tehnoloogia viimast sõna disainis, mis käib iga tänapäevase kodu juurde. Red Dot disainiauhind on rahvusvaheliselt tunnustatud kõrgematasemelise disaini kvaliteedimärk, kus konkursile esitatakse üle 5000 taotluse pea 60 riigist, mis kõik esindavad oma kategooria tippsaavutusi.


TP Visioni peadisainer Rod White ütles värsket auhinda kommenteerides järgmist: „Me näeme igal aastal palju vaeva, et oma tooteid uuele tasemele viia, olgu siis töövõimaluste, pildi ja heli kvaliteedi või disaini ja materjalide poolest. See on oluline, kuna Philips TV on Euroopa turule ainuke alles jäänud kohalik teleribränd. Loomulikult oleme ülimalt rõõmsad, et Red Dot Awards on meie tööd ühe tõeliselt erilise toote juures sel viisil ka tunnustanud.“

Philips 9002: Vapustav OLED tehnoloogia koos kõige viimase disainiga

Philips 9002 on tähelepanuväärne rafineeritud luksusliku Euroopa disainiga televiisor, mis kätkeb endas erakordset pildikvaliteeti, kaunist Euroopa disaini ja tootmiskvaliteeti ning on saadaval diagonaaliga 139cm (55”). Red Dot tunnistas, et 2017. aasta mudel 9002 rõhutab Philipsi uuenduslikkust, sulandudes suurepäraselt interjööri ja selle iga detail on erakordse viimistlusega – omadused, mis teevad sellest telerist julge ja unikaalse arhetüübi.

Kõrgtasemeline UHD-teler võimaldab taasesitada sügavaimaid musti toone, säravamaid valgeid, erksamaid värve ja täpsemaid detaile. Imeõhuke raam võimaldab pea nähtamatut üleminekut 3-külgsele ambilight-tehnoloogiale, jättes mulje, et pilt sõna otseses mõttes väljub erkraani piiridest, kuna teleritagusele seinale projitseeritakse valgust.

Lisainfo: meedia@magnalabor.ee

Sisestatud: 26.04.2017

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

vaata kõiki