Artiklid ja uudised

Õdusa kodutunde loovad väikesed detailid

© Crystalsingphotos via canva.com

© Crystalsingphotos via canva.com

Mugavat kodu, kus on alati hea olla, saab luua õige meeleolu kui ka paljude pisikeste detailidega, mis aitavad õdusust paremini esile tuua. Selleks ei piisa vaid mööblivalikust, vaid tähelepanu tuleb pöörata paljudele muudele aspektidele. Millised need on?

Detailid, mis on määravad
Hommikumantel seljas, kohvitass käes, laual põleb küünal ja taustaks on vaikus - see on mõnus ja rahulik algus kogu päevale. Need väikesed detailid nagu pehme hommikumantel või selle asemel soe pleed, küünlad ja kosutav jook, muudavad hetke mõnusaks. Pole niisama öeldud, et sellised elemendid on hyggeliku tunde aluseks. Seetõttu tuleb investeerida väikestesse asjadesse, mis võivad olla osa interjöörist, aga kindlasti peaksid aitama õdusa meeleolu loomisele kaasa. Leia omale sobiv hommikumantel , pleed, küünlad, lillepotid ja muud vajalikud tooted Kaup24 ja Hansaposti valikutest ja loo mõnus kodutunne igaks hetkeks.

Erinevad tekstiilid toovad tuppa soojust. Just sel põhjusel on eriti oluline lisada oma elutuppa ja magamistuppa dekoratiivsed padjad, vaibad ja soe pleed, mis istuvad kogu interjööriga. Tekstiilist dekoratsioonid lisavad pehmust ja annavad viimase lihvi kogu interjöörile. Selleks, et sul oleks lihtsam lisada hubast tunnet oma tuppa, oleme koostanud nimekirja asjadest, mis sind võivad aidata. Ammuta inspiratsiooni ja telli vajalikud tooted listist!

- Aknakatted, mis sobivad interjööri. Vali pehmeid ja looduslikke materjale nagu lina, puuvill või midagi muud ning eelista värve, mis loomulikult sobivad kogu ruumiga.
- Vaipkatted - need muudavad nii istumise põrandal mõnusamaks kui ka lisavad palju hubasust kogu ruumi. Lisaks hoiavad need põrandad soojana ka kõige külmemate talveilmade ajal.
- Fotod ja postrid - täida seinad lahedate mälestuste ja kaunite piltidega. See on viis, kuidas lisada ruumi värvi ja elu. Vali kaunid raamid ja loo galeriisein, mis meeldib sinule kui ka pakub uudistamist külalistele.
- Tekid, padjad ja pleedid - mida rohkem pehmust sinu diivanil on, seda parem. Mis on parem kui maanduda diivanile, patjade ja pleedide keskele ning alustada oma lemmikseriaali vaatamisega?!
- Lilled - lisa nende abil värskust ja rohelust. Aseta aknalauale, põrandale või riputa ripp pottidega laest alla. Vali oma maiste järgi lilled ja veendu alati, et neil oleks piisavalt vajalikku valgust.
- Küünlad, laternad ja valgusketid - valik on sinu, mida sa neist eelistad, aga oluline on see, et sul oleks väikeseid sooja valgusega allikaid.
- Muud dekoratsioonid - tegelikult on veel palju erinevaid elemente, mis sind võivad aidata. Alates seinakaunistusest kuni kaunite tasside, nõude ja suurte vaasideni välja. Mõnele meeldivad raamaturiiulid, teisele väikesed kujukesed. Lisa oma koju elemente, mis sulle meeldivad, sest kodusisustuses on moes kõik, mis sulle meeldib ja mis hea tuju loovad.

Sisestatud: 04.08.2023

Sind võivad huvitada ka järgnevad artiklid

Väikesed kasvuhooned aiasaaduste kasvatamiseks

Väikesed kasvuhooned aiasaaduste kasvatamiseks

Soovid ise tomateid, maitsetaimi ja kurke kasvatada, aga sinu pere on väike? Väikesed kasvuhooned on selleks puhuks väga heaks lahenduseks. Paljud inimesed on kogenud seda, et suure suve ajal, kui viljad hakkavad valmima, on neid nii palju, et nende ära tarbimisega on raskuseid. Väikesed kasvuhooned on piisavalt ruumikad, et rahuldada väiksema pere vajadused, ilma et saaduste ära söömisega peaks probleeme tekkima. Kuidas valida kasvuhoonet ja mida selle hooldamisel silmas pidada?

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Mootorsaest heade nippideni ehk esimesed sammud aianduses

Me kaalume hoolega, milline diivan oleks elutuppa see õige otsus ning kas kööki sobiks paremini tume või hele mööbel. Lisaks veel kümned ja kümned teisedki disainiga seotud otsused, mida uut kodu sisustades või olemasolevat uuendades vastu peame võtma. Aed on aga ju justkui meie kodu laiendus ja muidugi tahame, et sealgi toimuv peegeldaks meie eelistusi, soove ning valikuid. Kui see on aga sinu esimene kord aeda disainida, siis millega võiks arvestada?

vaata kõiki