OSTA/MÜÜ/VAHETA/ANNA ÄRA

Müün koerakuute

Aivar 15.06.2008 12:57

Valmistan igas mõõdus koerakuute.kuudi seinad soojustatud ja tuuletõkkega.viimistlus puitvoodriga.vahesein,äravõetav katus.väiksema koera kuut 1800.-krooni.võimalusel toon kohale.
soovi korral saadan pilte.praegu müügis kolmes suuruses kuudid.
küsi lisa 58314806 või var@planet.ee

Tsiteeri

Muuka 12.03.2024 16:55

https://mercury-magazine.com/ mukaan jokainen päivä on loistava alku uudelle elämälle.

Tsiteeri

petplius2 21.03.2024 09:41

Kas teie ettevõttes tekib sageli probleeme kasside poolt kraabitud mööbli ja tapeetidega? Meil on teile suurepärane lahendus - kõrgekvaliteediline silikoonkitt, mis on spetsiaalselt loodud kassidele!

Meie silikoonkitt ei ole mitte ainult pikaajaline ja vastupidav kraapimisele, vaid ka teie kassidele ohutu. See kohaneb lihtsalt igasuguste pindadega ning lisaks on see kahjutu ja lõhnatu, mistõttu ei häiri teie lemmikloomi.

Ärge unustage, et silikoonkitti saab suurepäraselt kasutada ka lisatõkkena, mis kaitseb teie kodusid kontrollimatu kraapimise eest.

Usaldage meie usaldusväärset toodet ja tagage oma klientidele rahulik uni ning teile - pikaaegsed mööbliesemed! Tellige meie kõrgekvaliteediline silikoonkitt juba täna!

Võtke meiega kohe ühendust, et rohkem teada saada ja osta meie toode konkurentsivõimelise hinnaga. https://petplius.lt/katems/kraikai

Tsiteeri

Notify me by e-mail if new posts are added to this thread.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.